VP-rem - grøn

Kun én enhed tilbage på lager!

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer VP-rem - grøn

  • Superstærkt dobbelt holdesyFrempind.
  • Stort betræk til velcro-polyesterrem.
  • Design mod skridsikkerhed.
  • Materiale: velcro.
  • Passer til den fleste pedalplatform.

Beskrivelse

VP-rem - grøn er en fantastisk dobbelt holdesyFrempind, der er designet til at give dig en sikker og stabil cykeltur. Den er lavet af super stærkt velcro-materiale, der sikrer, at den holder fast på din pedalplatform, uanset hvor ujævnt terrænet er.

Denne VP-rem har et stort betræk, der er lavet af polyester, og som er designet til at give dig en behagelig og sikker pasform. Det skridsikre design sikrer, at du ikke glider af pedalerne, selv når du cykler i vådt eller mudret terræn.

VP-rem - grøn passer til de fleste pedalplatforme og er en ideel løsning til alle, der ønsker at forbedre deres cykeltur. Med dens holdbare og pålidelige design kan du være sikker på, at den vil holde dig fast på pedalerne, uanset hvor langt du cykler.

Om VP Components

Shimano blev grundlagt i 1921 af Shozaburo Shimano, da det første frihjul dukkede op. Det er et verdenskendt mærke, meget berømt takket være dets store udvalg af cykelprodukter: fælge, pedaler, tøj, sko... Alle produkterne har en fremragende kvalitet og et højt teknologisk niveau. I deres 87 plus års eksistens Shimano har akkumuleret et væld af teknologi og produktudvikling og ekspertise, der tjener som drivkraften bag deres konstant udviklende produktlinje.

Evalueringer VP-rem - grøn

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte VP-rem - grøn købte også

Nyligt viste produkter