Databeskyttelse

 

Santafixie (herefter SANTAFIXIE) er et registreret varemærke tilhørende Santafixie Group S.L. som forpligter sig til som et af hovedmålene at garantere privatlivets fred og fortrolighed af personoplysninger i overensstemmelse med de spanske generelle regler om databeskyttelse (RGDP). Målet med denne databeskyttelsespolitik er at give dig klare og let tilgængelige oplysninger om, hvordan vi bruger dine personlige data.

 

1. - Hvordan behandler vi dataene?

For at få adgang til og / eller bruge SANTAFIXIEs tjenester skal du give os nogle af dine personlige oplysninger. I overensstemmelse med bestemmelserne i den spanske organiske lov 15/1999 om beskyttelse af personoplysninger (LOPD) informerer vi dig om, at de data, der indsamles om din browsing og købsadfærd, vil blive indarbejdet i en fil registreret i det spanske databeskyttelsesagentur under ansvar af Santafixie Group SL, med momsidentifikationskode (moms) & nbsp; ESB65589863 og registreret adresse på C/ Santander 49-51, skib 16-17, 08020, Barcelona, ​​registreret i Barcelonas virksomhedsregister, bind 42643, side 202, ark B.

SANTAFIXIE garanterer, at der er truffet passende sikkerhedsforanstaltninger, såsom firewalls, krypteringsteknologier, adgangskoder og antivirussoftware, for at forhindre ikke-autoriseret brug af personlige data. Derudover garanterer SANTAFIXIE fortroligheden af ​​dine personlige data og forpligter sig til ikke at overføre eller sælge dem til tredjepartsfirmaer. Under alle omstændigheder skal SANTAFIXIE videregive personoplysningerne og andre oplysninger, der er under dens opbevaring eller tilgængelige via sine systemer, til de kompetente myndigheder, hvis dette er påkrævet i overensstemmelse med gældende lovbestemmelser.

 

2. - Hvem er ansvarlig for datafilen?

De oplysninger, du giver via vores formularer eller de oplysninger, der gives, når du foretager et køb, vil blive inkluderet i datafilen under forvaring af Santafixie Group S.L. med skatteidentifikationskode (moms)   ESB65589863 og registreret adresse på C/ Santander 49-51, skib 16-17, 08020, Barcelona. Spain

Hvis du har spørgsmål om formålet med de data, vi gemmer, eller deres modifikation eller sletning, kan du kontakte sikkerheds- og databeskyttelseschefen i Santafixie Group SL på e-mail-adressen: hello [at] santafixie [dot] com

 

3. - Hvilke personlige data indsamler vi, og hvad gør vi med dem?

For at gøre det muligt for dig at bruge vores shoppingtjeneste til at købe bycykelprodukter og andre SANTAFIXIE-tjenester bruger vi nogle af dine personlige data, som vi får på forskellige måder og på forskellige øjeblikke:

3.a. Vi bruger de personlige data, du giver, når du opretter en brugerkonto: navn, efternavne, adgangskode, e-mail-adresse, telefonnummer og postadresse.

3.b. Vi bruger også andre oplysninger om dig: IP-adressen, som du gennemsøger fra, af sikkerhedsmæssige årsager og for at sikre, at onlinebutikken vises på det rigtige sprog for det område, hvorfra du besøger os, og de produkter og kategorier, du klikker på til analyseformål at give dig produktanbefalinger og forbedre vores platform.

3.c. Endelig får vi information fra flere sociale netværk, som kun giver os det, hvis du tidligere har accepteret det i deres tilsvarende vilkår og betingelser.

 

4. - Hvad bruger vi dine personlige data til?

Vi bruger dine personlige data til følgende formål:

4.a. Servicelevering
· Administration, oprettelse og / eller ændring af din brugerkonto.
· At sende dig en e-mail med sporingsnummeret til din ordre.
· For at give dig mulighed for at se din købshistorik.
· For at give dig adgang til fakturaerne for dine ordrer via din e-mail eller din konto.

4.b. Marketingformål
· Vi bruger dine data til at sende dig nyhedsbreve relateret til bycykling og SANTAFIXIE nye produkter og tilbud.
· Vi sender dig aldrig e-mails fra andre virksomheder eller produkter, der ikke er relateret til SANTAFIXIE.
· Vær opmærksom på, at du når som helst kan afmelde dig disse nyhedsbreve. Du skal bare logge ind på din konto og ændre dine præferencer.

4.c. For at forbedre vores tjenester
· Vi stræber løbende efter at forbedre vores onlinebutik og browser- og shoppingoplevelsen fra både computere og mobiltelefoner. Som vi kort forklarede i afsnit 3.c., indsamler vi nogle data, mens du gennemsøger, hvilket giver os mulighed for at analysere adfærd, har en oversigt over, hvor mange gange folk har klikket på produkter og er i stand til at give dig produktanbefalinger for at gøre dine indkøb oplev mere tilpasset og tilfredsstillende.

 

5. - Hvor længe bruger vi dine personlige data?

De nye databeskyttelsesforordninger fastsætter en maksimal periode for opbevaring af personoplysninger til hvert af de formål, vi bruger dem til.

5.a. Servicelevering
Vi bruger dine personlige data, indtil du beslutter at stoppe med at bruge vores tjenester. Til dette skal du slette din brugerkonto. Så længe du ikke afmelder dig vores tjenester, fortsætter vi behandlingen af ​​dine personoplysninger.

5.b. Markedsføringsformål
Vi bruger dine personlige data til de markedsføringsformål, der er beskrevet i afsnit 4.b, så længe du har accepteret at modtage vores nyhedsbreve. Vi stopper med at bruge dem, når du er logget ind på din konto og fjernet markeringen i det tilsvarende felt for at stoppe med at modtage vores nyhedsbreve.

5.c. For at forbedre vores tjenester
Vi bruger dine personlige data, indtil du beslutter at stoppe med at bruge vores tjenester. Til dette skal du slette din brugerkonto. Så længe du ikke afmelder dig vores service, fortsætter vi med at behandle dine personlige data.

 

6. - Deler vi dine personlige data med tredjeparter?

Vi deler ikke dine personlige data med nogen virksomhed med det formål at bruge disse data til reklame- og marketingkampagner.
Vi deler dine data i tilfælde, hvor du køber et produkt, som vi ikke har i vores logistik. center, så vores leverandør kan sende din ordre direkte fra deres lager samt i tilfælde, hvor et garantiproblem gør det nødvendigt.
Vi deler dine data med logistikvirksomheder, da det er nødvendigt for ordrer at nå deres destination .
Vi deler dine data (ikke dine personlige data, kun browserdata) med de analytiske værktøjer, vi bruger, såsom Google Analytics.
Vi deler dine data (ikke dine personlige data, kun browserdata) med de marketingværktøjer, vi bruger, såsom Google Adwords, Facebook Ads, Bing Ads og Criteo Advertising.

 

7. - Hvad er dine rettigheder med hensyn til databeskyttelse?

Som bruger af SANTAFIXIE har du visse rettigheder, der giver dig mulighed for til enhver tid at bestemme og kontrollere, hvordan vi bruger dine personlige data. Du kan udøve disse rettigheder når som helst, og du skal gøre det via e-mail: hello [at] santafixie [dot] com så vi kan svare på din forespørgsel. Du har følgende rettigheder:

7.a. Adgang og berigtigelse
Du kan bede os om at fortælle dig, om vi bruger dine personlige data, og hvilke data vi har om dig, hvad vi bruger dem til, og i hvor lang tid vi skal gemme dem. Du kan også bede os om at ændre nogle af de data, vi har om dig, for at sikre, at de er opdaterede.

7.b. Ret til sletning (ret til at blive glemt)
Du kan bede os om at slette de personlige data, vi har om dig. For eksempel, hvis du afmelder vores service ved at slette din konto, behøver vi ikke længere behandle dine personlige data til noget formål.

7.c. Ret til indsigelse
Du har ret til at modsætte dig brugen af ​​dine personlige data med det formål at sende dig salgsfremmende nyhedsbreve.

7.d. Ret til begrænsning
Du kan bede os om midlertidigt at begrænse behandlingen af ​​dine personlige data, hvis de ikke er korrekte, og vi har brug for at bekræfte dem. Også når vi ikke længere har brug for dem, men du foretrækker, at vi opbevarer dem, så du har adgang til din købshistorik eller fakturaer.

7.e. Bærbarhed
Du har ret til overførsel af dine data. Du kan bede os om at give dig, så længe det er teknisk muligt, en struktureret fil med delt brug, der indeholder oplysninger om de ordrer, du har afgivet, og de personlige data, vi har gemt om dig.

7.f. Klager
Du kan indgive en klage over brugen af ​​dine personlige data ved at kontakte vores databeskyttelsesadministrator (i afsnit 2 i denne fortrolighedspolitik). Du kan dog også indgive en klage til den kompetente tilsynsmyndighed med hensyn til databeskyttelse. I dette tilfælde i Spanien er det: Agencia de Protección de Datos: C/ Jorge Juan 6, 28001. Madrid. Spain

 

8. - Opdatering og ændring

Santafixie Group S.L. forbeholder sig ret til at opdatere eller ændre oplysningerne i denne fortrolighedspolitik for at tilpasse sig mulige ændringer i lovgivningen eller af strategiske grunde.

 

9. - Lovgivning og jurisdiktion

Eventuelle tvister styres af og føres i alle henseender i overensstemmelse med Spaniens lovgivning. Alle køb er underlagt spansk forbrugerlovgivning.

 

10. - Generelle oplysninger om overholdelse af lov 34/2002. LSSICE
Ejerskab af webstedet: Santafixie Group S.L.
Adresse: C/ Santander 49-51, skib 16-17. 08020, Barcelona. Spain
Kontakt: hello [at] santafixie [dot] com

Santafixie Group S.L. anser det for et grundlæggende mål at sikre privatlivets fred og fortrolighed af personlige oplysninger indsamlet fra brugerne gennem ethvert system, der muliggør datatransmission. Derfor viser vi hermed vores forpligtelse til altid at overholde gyldig lovgivning vedrørende denne sag.