Dosnoventa

Dosnoventa

Dosnoventa stræber altid efter perfektion. At forbedre kvaliteten og designet af sine rammer mest muligt, uanset omkostningerne. I dag er det et af de vigtigste mærker inden for fast gear og et af de mest unikke inden for cykelsport takket være dets identitet, dets eksklusive samlinger og et fejlfrit design i alt, hvad de laver. Som privilegerede distributører af det prestigefyldte Dosnoventa-mærke kan du hos Santafixie finde stel, tøj og merchandising fra det førende mærke inden for fast grej i verden.

Se mere

Hovedkategorier af Dosnoventa

Bedst sælgende Dosnoventa-produkter

 

Dosnoventa

13 Produkter

pr. side

Dosnoventa

13 Produkter

pr. side

Dosnoventa, eksklusivitet og elegance til bycyklisten

Lavet af cyklister til cyklister

Dosnoventa blev grundlagt i oktober 2012 i Barcelona af to venner og bycyklister med en passion for cykler med fast gear, Juan Guadalajara og Juanma Pozo. De drev begge en lille cykelforretning med fast gear i Barcelona, som fungerede perfekt, men de havde behov for at gå videre, tage et skridt fremad og skabe deres eget cykelmærke.

Allerede da Dosnoventa blev lanceret på markedet, var hovedlinjerne i projektet klare. Fixie-cykler af høj kvalitet, med et spektakulært design og high-end samlinger. Senere kom der flere modeller, nogle til landevej og cyklecross, men deres fans over hele verden er glade for deres fixies, deres fester og Dosnoventa-life- livsstilen.

Et kvalitetsmærke

Dosnoventa stræber altid efter perfektion. At forbedre kvaliteten og designet af sine rammer mest muligt, uanset omkostningerne. Derfor er alle stel fremstillet med Columbus-rør, med stor omhu og håndlavet i Italien.

Dosnoventa er mere end et brand, det er en livsstil. Det kan du se i deres reklamevideoer, som viser fester og løb over hele verden.

I dag er det et af de vigtigste mærker inden for fast gear og et af de mest unikke inden for cykelsport takket være dets identitet, dets eksklusive samlinger og et fejlfrit design i alt, hvad de laver.

Det vigtigste marked i Korea

Selv om Dosnoventa cykler kan ses over hele verden, er det i Sydkorea, at mærket altid har haft størst indflydelse. Det asiatiske land tegner sig for 65 % af markedet, hovedsagelig i Seoul, da nøglen til denne effekt er den høje købekraft og ungdommen. DSNV's typiske koreanske kunder er mellem 15 og 17 år, mens de i Europa er mellem 25 og 40 år gamle.

Nøglen til dens globale virkning

For at nå ud til så fjerne markeder er audiovisuel kommunikation en af de grundlæggende nøgler for Dosnoventa til at fremme sit produkt og formidle sine værdier og sin stil. De har optaget flere videoer i Californien, New York og Japan.

Image er meget vigtigt ifølge en af grundlæggerne, og målet er at få offentligheden til at se Dosnoventa som mere end blot et cykelmærke.

Dosnoventa's unikke karakter fås hos Santafixie

Som privilegerede distributører af det prestigefyldte Dosnoventa-mærke kan du hos Santafixie finde stel, tøj og merchandising fra det førende mærke inden for fast grej i verden.

Udnyt denne fantastiske mulighed og tag et kig på Dosnoventa produktkataloget, som du kan finde hos Santafixie.