State Bicycle

State Bicycle

State er et mærke, der er forelsket i det faste gear og alt, hvad der hører til det. For State Bicycle Co. er cyklen en grundlæggende del af en sjov livsstil, og den er en del af et fællesskab med sin egen kultur, som ud fra ydeevne og teknik ønsker at overføre den til alle hjørner af verden.

Se mere

Hovedkategorier af State Bicycle

Bedst sælgende State Bicycle-produkter

 

State Bicycle

9 Produkter

pr. side

State Bicycle

9 Produkter

pr. side

State Bicycle, et cykelmærke i begrænset oplag

Drømmen om tre entusiaster

State Bicycle er et amerikansk mærke, der blev opfundet af tre cykelafhængige, Mehdi Farsi, mærkets grundlægger, hans yngre bror Reza og en klassekammerat fra high school. Alle tre havde og delte meget ens drømme, som de ønskede at opfylde.

Statscyklernes mission

State er et mærke, der er forelsket i det faste gear og alt, hvad der hører til det.

For State Bicycle Co. er cyklen en grundlæggende del af en sjov livsstil, og den er en del af et fællesskab med sin egen kultur, som ud fra ydeevne og teknik ønsker at overføre den til alle hjørner af verden.

Produkter af høj kvalitet til alle

Passionen for cykler med fast gear og single speed vil altid løbe gennem Statens årer, men nu om dage fokuserer de ikke kun på denne type cykler. De designer og fremstiller også forskellige typer cykler for at imødekomme behovene hos en stadig voksende offentlighed.

Ud over de bycykler, de fremstiller, hvad enten det er cykler med fast gear, pendlercykler eller racercykler, har State for nylig introduceret en grusmodel til kørsel på alle typer underlag. Ud over at fremstille cykler har de også et omfattende katalog af højtydende komponenter, tøj og tilbehør til overkommelige priser.

State har et særpræg, der gør det til et meget specielt og anderledes mærke. Hver cykelmodel er kun tilgængelig i en begrænset periode. Når lageret er opbrugt, trækkes den pågældende model tilbage og opdateres med nye komponenter eller farver. Hver eneste model, de lancerer, er unik, eksklusiv og har en begrænset produktion.

Din egen personaliseringskanal

Takket være State's omfattende tilpasningskanal kan der vælges forskellige komponenter til hver enkelt cykel, hvilket gør hver enkelt State-cykel helt anderledes end alle andre cykler.

Desuden tilbyder de en fremragende kundeservice, der kan løse enhver tvivl i forbindelse med montering af en cykel eller en af dens komponenter eller tilbehør.

Forskellige samarbejder og specialudgaver

I løbet af sin karriere har State samarbejdet med mærker som den velkendte Simpsons-serie, verdensberømte hiphop-sangere som The Notorious Big og samarbejde med den skøre tegneserie Rick and Morty.

Alle disse samarbejder og skøre idéer fra State kan findes spredt ud over de forskellige produktsortimenter.

Hos Santafixie kan du finde de bedste statscykelprodukter

Aldrig før har det været så nemt at få fingrene i en State Bicycle Co. cykel, og hos Santafixie gør vi det nemt, for på vores hjemmeside kan du finde de bedste State Bicycle cykler, så du nemt og bekvemt kan få en cykel.

Derudover kan du også finde forskellige State Bicycle-komponenter, hvis du foretrækker at samle dem selv og tilpasse din cykel.