Chrome Industries

Chrome Industries

Chrome Industries fremstiller robuste og holdbare produkter, der er velegnede til at blive sat på prøve både til cykling og til at køre på byens gader. De fremstiller et bredt udvalg af cykeltilbehør såsom rygsække, fodtøj, tøj og et væld af andet tilbehør, der passer perfekt sammen, uanset om det er til cykling eller hverdagsbrug. Som by- og bycykelentusiaster kan du hos Santafixie finde de bedste produkter fra det førende mærke inden for bycykeludstyr.

Se mere

Hovedkategorier af Chrome Industries

Bedst sælgende Chrome Industries-produkter

 

Chrome Industries

124 Produkter

Side
pr. side

Chrome Industries

124 Produkter

Side
pr. side

Chrome Industries: tilbehør og udstyr til byrejser

Chrome Industries, der har produceret siden 1995

I begyndelsen af 1995 blev Chrome Industries' første rygsæk fremstillet på en simpel Juki-symaskine. Det vigtigste materiale, der blev brugt til at fremstille rygsækken, var Cordura®-stof, der stammer fra en presenning til lastbiler, som bruges til at dække bagsiden af militærlastbiler. Hovedformålet var at skabe et stærkt, holdbart og alsidigt produkt til brug i en række forskellige situationer.

Dens mission

Chrome Industries har fixie-cykelentusiaster og bycyklister i tankerne. Hovedformålet er at fremstille nyttige og holdbare produkter til professionelle kurerer, der bruger cykler som transportmiddel og kan bære og transportere alt materiale på en komfortabel og sikker måde.

Alt, hvad de fremstiller, er bygget med et formål, der skal holde i mange år fremover. Ud over de produkter, de fremstiller, er Chrome Industries en livsstil og en måde at leve i byen på.

Lige siden Chrome Industries blev grundlagt, har de altid tænkt på geniale løsninger ved hjælp af enkle materialer til fremstilling af deres produkter. Dette førte til den originale Messenger-rygsæk med et sikkerhedsspænde, der kan tåle tunge belastninger. Det oprindelige spænde i de første rygsække kom direkte fra sikkerhedsseler fra skrottede biler.

Chrome-skulderremmen er blevet mærkets bedste tilbehør til alle dem, der bruger deres cykler til at komme rundt i byen.

Et produkt til byen

Chrome Industries fremstiller robuste og holdbare produkter, der er velegnede til at blive sat på prøve både til cykling og til at køre på byens gader. De fremstiller et bredt udvalg af cykeltilbehør såsom rygsække, fodtøj, tøj og et væld af andet tilbehør, der passer perfekt sammen, uanset om det er til cykling eller hverdagsbrug.

Chrome-produkterne giver autonomi og frihed og tilpasser sig problemfrit til de forskellige vejrforhold, der kan opstå under kørsel i byen.

Opdag og få det bedste fra Chrome Industries hos Santafixie

Som by- og bycykelentusiaster kan du hos Santafixie finde de bedste produkter fra det førende mærke inden for bycykeludstyr.

Gennemse vores websted, og se alt det nye Chrome Industries-cykeludstyr, vi har at tilbyde:

Nogle gange kan cykeludstyr være lidt dyrt. Derfor tilpasser vi os hos Santafixie og føler med folk, så de har råd til og kan bruge en række Chrome-mærkeprodukter. Derfor har vi oprettet en kategori med gode tilbud og rabatterudstyr og tøj fra Chrome Industries, så du kan nyde hver eneste cykeltur uden at frygte for dine personlige ejendele eller dit velbefindende.