Santafixie

Santafixie

Produkterne er hovedsageligt beregnet til bycykling. Vi sælger en bred vifte af tilbehør, cykeldele, fixies og single speed cykler, så alle kan cykle og geare op i komfort og sikkerhed. Udover design, fremstilling og salg af cykler, cykeldele og tilbehør til cyklister, kan vi også godt lide urban mode, som sætter os i kontakt med et anderledes, autentisk og aktuelt publikum. Med denne sidste faktor i tankerne, kan du finde et bredt udvalg af Santafixie cykeltøj på vores hjemmeside for at få dig til at føle dig ekstra godt tilpas, mens du cykler.

Se mere

Hovedkategorier af Santafixie

Bedst sælgende Santafixie-produkter

 

Santafixie

152 Produkter

Side
pr. side

Santafixie

152 Produkter

Side
pr. side

Santafixie, født for at fylde byen med cykler

En ny tendens er kommet

Ideen om at oprette vores egen online cykelbutik blev født i London i 2010. En af vores grundlæggere boede der på det tidspunkt. På trods af en god, men noget dyr offentlig transport er London en by med mange trafikpropper. Det er derfor, at mange Londonere i 2010, og i endnu højere grad i dag, cyklede for at spare penge og tid.

I begyndelsen af dette årti var der en type cykel, der var begyndt at vinde indpas i den engelske hovedstad, nemlig fixie-cyklen, eller single-speed cyklen. En billig, meget enkel type cykel uden gear og bremser. Det betød minimal vedligeholdelse, da der ikke var nogen gear, der skulle justeres, og ingen bremser, hvor bremseklodserne skulle udskiftes. De er også lette cykler, der kan bæres hjem og er modstandsdygtige over for stød og daglig brug i byen.

Da vi vendte tilbage til Barcelona, fik vi ideen om at gentage det, vi så i London, i Barcelona, og vi undersøgte gennemførligheden af projektet med at sælge fixiecykler online. På det tidspunkt, hvor ingen solgte denne type cykler online, tog vi springet og købte de første 30 cykler og satte dem til salg via et ret rudimentært websted. Resultaterne var fantastiske, og vi solgte cyklerne på relativt kort tid. Derfor besluttede vi at oprette et mere professionelt websted med et mere poleret udseende for at udvide vores cykelkatalog...

I 2011 blev Santafixie således født, den første onlinebutik, der er specialiseret i cykler, komponenter og tilbehør til bycykling.

Mission, vision og værdier

På et af de første møder, hvor vi definerede vores personlighed, vores mål og også navnet på mærket, opregnede vi fordelene ved cykling som en bytransportmetode. Bycykling er miljøvenligt, du forurener ikke, det er billigt i forhold til prisen på offentlig transport, bil eller motorcykel, det holder dig i form, du får cykelvenner, hvis du deltager i arrangementer, og hvis den går i stykker, er den nem at reparere. Kort sagt, bycyklen har kun gode ting, den er en helgen. Og ved at kombinere begrebet "Santa" og den type cykler, vi ville sælge, nemlig "fixies", fandt vi frem til navnet: Santafixie.

Cykler og byer er vores passioner. Vi ønsker at fremme og opmuntre folk til at bruge cyklen som transportmiddel, så de kan bruge den som en talisman, et kompas, der ledsager os på hver eneste rute og kan cirkulere rundt i byen, opdage og udforske nye steder med det primære mål at reducere den forurening, der forårsages af biler eller offentlig transport.

Takket være den tillid, vi har opbygget, sælger vi nu til mere end 50 lande og mere end 100.000 kunder.

Vores produkter og tjenester

Vores produkter er primært rettet mod bycykling. Vi sælger et bredt udvalg af tilbehør, komponenter, urban bikes, fixies og single-speed cykler, så alle kan bevæge sig rundt på en cykel og udstyre sig komfortabelt og sikkert.

Med summen af vores erfaringer, kundernes feedback og mange timers diskussion om at få et produkt af god kvalitet til en super konkurrencedygtig pris, skabte vi i 2017 vores første eget mærke, Raval-cyklen. Navnet Raval stammer fra et ikonisk kvarter i Barcelona. Et malerisk, autentisk kvarter med smalle gader, indbyggere fra hele verden, perfekt til at komme rundt på cykel, og det var også her, vi mødtes for at diskutere, hvordan vores produkt skulle være.

Takket være den fremragende respons på lanceringen af vores Raval-cykel lancerer vi nu vores anden model, Born-cyklen. En cykel med et stålstel og klassisk æstetik, som har sit navn fra et andet unikt kvarter i Barcelona. Et historisk kvarter, der forbinder byens hjerte med den gamle havn i Barcelona, hvis små og smalle gader udmærker sig ved deres liv og livlighed.

Ud over at designe, fremstille og markedsføre cykler, tilbehør og tilbehør til cyklister elsker vi også urban mode, der skaber kontakt til et anderledes, autentisk og moderne publikum. Med vores målgruppe i tankerne kan du finde et bredt udvalg af Santafixie-cykeltøj i vores online shop, så du kan føle dig speciel, når du ikke er på cyklen.

Vi mener, at det ikke bør være en luksus for få at nyde vores produkter og dem, vi sælger i vores butik. Derfor kan du nyde godt af en masse tilbud og rabatter på Santafixie-produkter og andre fede mærker som Chrome Industries, Cinelli, Pit Viper, Supacaz ...

Vores faciliteter er beliggende i udkanten af Barcelona, hvor vi har vores kontorer, lager og værksted i samme bygning. Vores mekanikere samler alle cykler og hjul i hånden.