Jitensha

Jitensha

10 Produkter

pr. side

Jitensha

10 Produkter

pr. side

Jitensha, synonymt med kultur, minimalisme og autenticitet

Jitensha fødsel

Jitensha betyder "cykler" på japansk, og det er ikke et navn, der er valgt tilfældigt. Der er en historie bag. I 2016 besluttede Nicolas, en franskmand, der bor i Tokyo, at samle sine to passioner - klassiske cykler og japansk kultur - i et unikt produkt.

En klassisk cykel med orientalsk præg og også franske reminiscenser; dens navn: Jitensha. Snart havde Nicolas brug for at udvide forretningen, og med hjælp fra François, en designer, og Cédric, en filmproducent, skabte de det, der i dag er et unikt og minimalistisk cykelmærke.

Japan, Paris og Genève

Da projektet var konsolideret, flyttede Jitensha sine aktiviteter halvvejs mellem Paris og Genève. "Vores idé er at lade os inspirere af den minimalistiske, ultramoderne og traditionelle japanske stil og kombinere den med den franske ånd og vores egen cykelkultur," siger mærket. "Enkelt og reduceret" er ledemotivet.

I Paris er Nicolas ansvarlig for at styre Jitensha retning, mens François er den kreative hjerne. Hans rejser rundt om i verden tjener som inspiration til nye designs og idéer, som derefter omsættes til Jitensha-cykler. Endelig styrer Cédric fra sin bopæl i Genève leveringen af stel og komponenter samt den logistiske forvaltning af mærket.

Design, kvalitet og komfort

Det minimalistiske design af rammen, kvaliteten af komponenterne og komforten, når du træder i pedalerne på en Jitensha-cykel, er de retningslinjer, du ikke kan komme uden om. Nicolas, François og Cédric skaber et minimalistisk, rent og sikkert produkt med et lille fransk touch, der giver Jitensha sin egen personlighed og adskiller det fra andre mærker på markedet.

Jitensha-cykler kan tilpasses i alle detaljer. Ud over rammemodel og rammefarve er det muligt at vælge styrtype og finish på komponenter som f.eks. styr, sadel og dæk. De håndmonterede rammer er fremstillet af dobbeltkantet 4130 Cr-Mo 4130-stål (chromoly) og har et naturligt flex, der absorberer vejvibrationer.

De fås med en enkelt hastighed, med et internt nav med to hastigheder eller med et innovativt elektrisk system, der ikke kræver ekstern belastning. Ved hjælp af Zeus-systemet genvinder det bageste nav den energi, der genereres ved bremsning, og omdanner den til elektrisk energi, der giver op til tre niveauer af trædehjælp. Da hele systemet er integreret i navet, ændres cyklens æstetik ikke af batterier eller kabler.

Samlet og kontrolleret i hånden

Jitenshas mekanikere samler cyklerne fra bunden på deres værksted i Genève med den omhu og opmærksomhed, som hver enkelt cykel fortjener, og derfor er leveringstiden betydeligt længere end hos andre bycykelmærker.

Hvert gevind smøres med den nøjagtige mængde smøremiddel, og hver bolt kontrolleres og strammes til det korrekte moment. Når cyklen er 100 % samlet, bliver den afprøvet og testet af Jitensha-medarbejdere, inden den sendes til sin nye heldige ejer.

Det bedste af konservative Jitensha-cykler til rådighed hos Santafixie

Alle de klassiske Jitensha-cyklers kvalitet og minimalistiske design fås til den bedste pris i vores online shop.

Vi har flere modeller af Jitensha fixie- eller single speed-cykler til rådighed, så du kan finde den model, du bedst kan lide, og vælge den cykel, der passer bedst til dig og din kørestil.

Hos Santafixie gør vi det nemt for dig, for inden for hver cykelmodel kan du vælge den størrelse, der passer bedst til dig, sammen med den type styr, du bedst kan lide.

Få dig en stilfuld Jitensha-cykel, og du vil blive misundt af alle bycyklisterne i dit område.