Cykelferie udstyr

Cykelferie udstyr

Cykelferie udstyr Tilbud

At forlade byen og dens kedelige monotoni for at nyde et par dage med ren luft, natur og ro på en cykel er en flugtventil for mange af os. I denne "Special Bikepacking" sektion har vi udvalgt det bedste cykeludstyr til at tage alt, hvad du har brug for med dig på den mest behagelige måde som muligt. Her finder du alt udstyr til cykelture, såsom cykeltasker, sadeltasker eller rygsække, og tilbehør til cykeltur såsom GPS-navigatorer, lys, hængelåse og krus, sammen med grundlæggende og væsentlige værktøjer til at løse enhver uforudset begivenhed på dit eventyr.

Lygter

Du bliver nødt til at cykle om natten. Det er ikke en mulighed, det er en sikkerhed. Enhver hændelse kan forsinke din plan, eller du vil måske bare nyde en drink efter middagen i landsbyen, hvor du har spist. Så den smarte ting at gøre er altid at have en forlygte, så du kan se, og en baglygte, så du kan ses. Oplev de bedste og de længst holdbare i denne cykellygtesektion.

Se alle cykellygter

TILBUD PÅ KASKETTER

Opdag de bedste tilbud på bikepacking kasketter. Kasketter er afgørende for at beskytte dig mod solen, absorbere sved og holde insekter ude af din hjelms ventilationsåbninger.

se alle cykelkasketter

Trøjer og Cykelbukser til cykling

For enhver rute skal du være komfortabel, men for en rute, der varer flere dage, endnu mere. Oplev det mest komfortable cykeltøj til cykelture til den bedste pris, fra de bedste mærker, i denne sektion.

Se alle trøjer
Se alle cykelbukser

GPS & Navigation

Selvom du kan tage på et totalt eventyr, er det bedste at vide, hvor du skal hen, og frem for alt, hvor du vil ankomme. Derfor er en GPS-enhed med masser af autonomi til at tage dig til din destination afgørende. Vi har et bredt udvalg af GPS-enheder, så du altid ved, hvor du skal hen.

Se elektronik

Værktøj & Plejemidler

De bedste tilbud på værktøjer er her. Park Tool, Lezyne, Topeak er nogle af de grundlæggende værktøjsmærker, som du bør tage med dig for at løse eventuelle mekaniske problemer, der måtte opstå på din rute.

Se alle værktøj

BØGER TIL AT INSPIRERE DIG

Du lever din historie, men du kan også slappe af, når du når din daglige destination ved at læse andre historier om professionel, eventyrlig eller urban cykling. Vælg en cykelbog fra vores omfattende katalog, og glem alt om de miles, du skal køre i morgen.

SE ALLE BØGER

Drikkedunke

Når du er i fjerntliggende områder, ved du ikke, hvornår du vil være i stand til at genopfylde din drikkedunk, så det er vigtigt at have den maksimalt mulige kapacitet med dig og altid fylde den til toppen. Vi tilbyder dig den perfekte drikkedunk til cykelture og cykelpakning.

Se alle drikkedunke

Flaskeholdere

Flaskeholdere er ikke kun til at transportere vand. Du kan bruge dem til at indsætte en værktøjsholder eller endda en højttaler for at muntre dig op i de hårdeste øjeblikke af dit eventyr. Find de mest modstandsdygtige og lette i denne sektion.

Se alle flaskeholdere