Sadeltasker

Sadeltasker

76 Produkter

Side
pr. side

Sadeltasker

76 Produkter

Side
pr. side

Hvilken saddeltaske skal jeg købe til min cykel?

Cykelsadeltasker bruges til at bære et lille opbevaringsrum lige under bagsiden af sædet. Typisk bruges de til at bære mindre værktøj og en ekstra inderslange.

Cyklens design er også en væsentlig faktor, som kan gøre den ene eller den anden model mere hensigtsmæssig. I sidste ende handler det om at få mest muligt ud af det, så posen ikke påvirker hastigheden ved at yde for meget luftmodstand.

Der er også en række funktioner, som du bør kende til, før du vælger den model, der passer bedst til dine behov. Vi vil fortælle dig om dem nedenfor.

Hvilken størrelse saddeltaske skal jeg vælge?

Det hele afhænger af, hvordan du bruger din cykel. Hvis du kører dagligt, er det bedst at vælge en model med en kapacitet på mellem 0,4 og to liter. Hvis du er til landevejscykling, er dimensionerne en smule mindre med en minimumskapacitet på 0,2 liter. Målet er, at tasken ikke ændrer for meget ved cyklens aerodynamiske design.

Hvis du foretrækker at køre i bjergene, er det bedst, hvis den er lidt større, omkring en liter, så du kan have et større reservehjul med. Bikepacking (hvor du fastgør let aftagelige tasker til din cykel for at rejse med den) giver dig mulighed for at medbringe meget mere kapacitet, så du kan medbringe mad, drikke, tøj, en toilettaske eller håndklæder, for blot at nævne nogle få eksempler. Ideelt set skal du have en model med en kapacitet på seks liter eller mere. I alle de ovennævnte tilfælde bør du kontrollere:

  • Kvaliteten af det anvendte Vælg vandafvisende materialer og materialer, der er mere modstandsdygtige over for kontinuerlig brug.
  • Fastgørelsessystemet. Dette er et aspekt, som alt for let bliver overset, men som er afgørende, hvis du leder efter en genstand, der integrerer sig bedre med sadlen på din cykel.
  • Prisen. Jo større kapacitet, jo højere er prisen, men jo større er brugervenligheden og jo større er mulighederne for at tage ruter på forskellige steder. Du bestemmer selv.

Summen af ovenstående faktorer resulterer i et enkelt valg af det produkt, der passer bedst til dine specifikke behov. Vi anbefaler, at du gennemgår alle aspekter nøje, inden du vælger en model. Det er den eneste måde at sikre det bedst mulige køb på.

Hvordan monterer jeg sadeltasker på min cykel?

Det hele afhænger af, hvilket system der følger med hvert produkt. Normalt medfølger de tilsvarende skruer og møtrikker, så du kan fastgøre tasken til saddelskinnerne. Det er også meget almindeligt, at forankringssystemet er med stropper til skinner og sadelpind.

Derudover skal du også fastgøre den til sadelpinden for at forhindre, at den glider. I produktkassen finder du også det nødvendige værktøj, der gør denne operation lettere. Da de er små, skal du ikke tøve med at tage dem med dig, hvis tasken skulle flytte sig.

Med hensyn til den belastning, du skal bære, især hvis tasken er stor, er det tilrådeligt at kigge efter en reference med indvendige lommer eller rum. Målet er, at lasten ikke bevæger sig nedad og dermed sænker din hastighed. Det er også altid tilrådeligt at have lige nok med sig og vælge lette produkter, så du ikke får problemer, når du er på farten.

Hver producent har sit eget system til at fastgøre tasken til sadlen. Normalt kan du installere basen på et par minutter og derefter fastgøre selve tasken (undtagen i tilfælde af mikromodeller, som nogle gange er i ét stykke). Kontroller, at den er forsvarligt fastgjort, før du kører, at lasten ikke flytter sig, og at du kan træde normalt i pedalerne.

De bedste mærker af sadeltasker hos Santafixie

På Santafixie-webstedet tilbyder vi et bredt og interessant udvalg af muligheder. Fra en mikropose på 600 ml til en pose med en kapacitet på mere end 16 liter. Vi sorterer poserne efter størrelse for at gøre det nemmere for dig at finde det, du leder efter.

Vi sælger produkter fra førende mærker som Ortlieb, Blackburn, Restrap, PRO og Topeak. Du skal blot klikke på det ønskede billede for at læse en meget fyldestgørende forklaring. Du kan også bede os om at rådgive dig personligt, så du kan vælge den ideelle taske til dig.

Dette bekræfter, at sadeltasker til cykler er det perfekte supplement til at sikre, at du rejser med større garanti for succes. Ikke forgæves, vi er alle udsat for en punktering eller et uheld, der kræver øjeblikkelig reparation. Hvis du kan lide længere ruter og at nyde naturen, vil muligheden for at medbringe noget tøj og mad desuden få dig til at nyde mere end nogensinde før at nyde det på to hjul. Prøv disse tasker og stol på deres anvendelighed, og du vil helt sikkert blive overrasket.