FabricBike

FabricBike

Vi har et omfattende sortiment og et stort udvalg af FabricBike-modeller i vores online shop, så du kan vælge den, du synes bedst om, og som passer bedst til dine behov og krav. Vi tilbyder et stort udvalg af bycykler, der er fremstillet af forskellige materialer, i forskellige mål, farver og design. Du kan, takket være det faktum, at FabricBike er førende inden for bycykler og takket være produktkapaciteten, også finde stel og forgafler fra FabricBike i forskellige mål og med forskellige funktioner, så du kan sammensætte din helt egen cykel, der passer præcis til dig.

Se mere

Hovedkategorier af FabricBike

Bedst sælgende FabricBike-produkter

 

FabricBike

51 Produkter

Side
pr. side

FabricBike

51 Produkter

Side
pr. side

FabricBike ─ førende brand inden for mobilitet i byen

Fra London til Spanien

Alejandro Loidi, stifter af FabricBike, boede i flere år i London. Det var her, at han blev begejstreret for livet på en bycykel og alt det, det medfører: bedre helbred, store besparelser på transport og mere livsglæde.

Da han kom tilbage til Spanien, undersøgt han markedet grundigt, og Alejandro fandt ud af, at der manglede smarte cykler til overkommelige priser. Alejandro ville gerne lave om på dette og for at gøre det, ledte han efter leverandører af cykeldele samt efter virksomheder, der kunne lave bycykler til en overkommelig pris. I december 2013 stiftede han FabricBike.

Cykelkonceptet

Hos FabricBike stillede man sig selv to spørgsmål: "Hvorfor nøjes med det næstbedste" og "Hvorfor ikke få en ordentlig cykel?". I dag kan du tilpasse dine træningsko, helt som du vil, når det kommer til farve og design. FabricBikes primære mål er, at overføre denne tankegang til cykler, så du kan få hver eneste lille detalje på cyklen, helt som du selv ønsker det. 

Cyklerne fra FabricBik er udviklet til hverdagsbrug, så du kan bruge den på turen til og fra kontoret eller universitetet eller til hyggeturen i byens gader, samtidig med at du kan glæde dig over både kvaliteten og driftssikkerheden ved FabricBikes cykler. Det stigende antal cyklister i byerne er et resultat af interessen for både den enkeltes og hele samfundets helbred og tilstand. Mindre forurening, mindre støj og flere personer, der kommer hjem og smiler over hele hovedet, har i høj grad været med til at få flere og flere ud på cyklen i byerne.

Nu kan du også få FabricBikes i fysiske butikker

Oprindeligt var det FabricBikes intention udelukkende at sælge cykler via sin hjemmeside, men flere og flere fysiske butikker viste interesse for at sælge FabricBikes-cykler. Cyklister vil gerne både se og prøve cyklen, inden de køber den. Derfor var det den helt rigtige beslutning af sælge FabricBike-cykler i fysiske butikker, så den enkelte fik mulighed for at se nærmere på cyklen forud for købet heraf.

På nuværrende tidspunkt sælges FabricBikes cykler i fysiske butikker forskellige steder i Spanien, og målet er stille og roligt at udvide dette netværk af butikker.

Køb de bedste FabricBike-cykler og -reservedele hos Santafixie.

Vi har et omfattende sortiment og et stort udvalg af FabricBike-modeller i vores online shop, så du kan vælge den, du synes bedst om, og som passer bedst til dine behov og krav.

Vi tilbyder et stort udvalg af bycykler, der er fremstillet af forskellige materialer, i forskellige mål, farver og design. Du kan, takket være det faktum, at FabricBike er førende inden for bycykler og takket være produktkapaciteten, også finde stel og forgafler fra FabricBike i forskellige mål og med forskellige funktioner, så du kan sammensætte din helt egen cykel, der passer præcis til dig.