Pacific and Co

Pacific and Co

Hos Santafixie kan vi ikke lide kedelige sokker, og derfor er vi så glade for Pacific & Co., som du kan finde i vores butik. Oplev det store udvalg af Pacific & Co. cykeltøj, som vi har til rådighed, og klæd dig helt perfekt på med deres unikke designs. Og takket være kvaliteten af deres produkter kan du bruge dem både til cykling og til at tage en tur i byen.

Se mere

Bedst sælgende Pacific & Co-produkter

 

Pacific and Co

60 Produkter

Side
pr. side

Pacific and Co

60 Produkter

Side
pr. side

Pacific & Co., det bedste mærke af designersokker

Projektet med to bofæller

Sokker er en beklædningsgenstand, som normalt overskygges af T-shirts, bukser eller kondisko, og som vi generelt ikke er særligt opmærksomme på. Det er det stik modsatte af, hvad Lidia Ansio og Aixa Sanuy troede. De er naturligvis grundlæggerne af Pacific & Co., det ekstravagante sokkebrand, der blev født i Barcelona i 2013.

Lidia og Aixa var bofæller, mens de studerede og arbejdede i Barcelona. Lidia, der allerede arbejdede i modebranchen, nærmere bestemt i en sportsskoforretning, blev interesseret i markedet for sokker. Aixa var derimod direktør i en multinational virksomhed. Begge delte deres bekymringer hver dag hjemme, efter arbejde, indtil de fik ideen om at konkretisere deres følelser og starte et fælles projekt, et sokkemærke, der var anderledes end det, der fandtes på det tidspunkt.

Det første skridt var at finde en fabrik, der opfyldte minimumskravene til kvalitet og trykning. Lidia og Aixa studerede de forskellige fremstillingsmetoder, prøvede et væld af stoffer og designede selv de første prints af deres produkter, indtil de fandt formlen til at drive deres produktion.

Endelig vil fremstillingen blive foretaget på fabrikker i Portugal og Spanien og den endelige stempling på lokale værksteder i Barcelona, hvor det er lettere at følge den kvalitetskontrol, som Lidia og Aixa selv har indført.

Mærket blev lidt efter lidt mere og mere kendt og anerkendt i den urbane kultur i Barcelona, blandt de eksklusive trænerfreaks og de urbane cyklister på fixie-scenen.

Hans inspiration fra steder over hele verden

Lidia og Aixa tog på en inspirerende rejse til Thailand, som dannede grundlaget for designet af deres første sokker. Palmerne, dyrene og de mange forskellige planter, de så i Thailand, blev indfanget i designet af deres produkter.

Ud over at rejse rundt i verden som inspirationskilde er Pacific & Co.'s design også inspireret af pop- og urbankultur. Cerealier, mytiske cyklister fra 90'erne, hamburgerrestauranter i Barcelona, graffiti, Forrest Gump ... ethvert motiv er godt til at fange det i en model sokker og gøre en simpel sok til et eksklusivt og anderledes produkt.

Al kunsten ligger i fødderne

Pacific & Co.s sokker fremstilles stadig i Spanien og Portugal under kontrol af tekstileksperter. De overvåger og kontrollerer fremstillingen af alle modeller for at garantere højtydende produkter.

Aixa og Lidias sokker kan findes i mange tøjbutikker over hele verden. Desuden kan de også fås i online-butikker som vores...

Oplev de avantgarde produkter fra Pacific & Co. hos Santafixie

Hos Santafixie kan vi ikke lide kedelige sokker, og derfor er vi så glade for Pacific & Co., som du kan finde i vores butik.

Oplev det store udvalg af Pacific & Co. cykeltøj, som vi har til rådighed, og klæd dig helt perfekt på med deres unikke designs. Og takket være kvaliteten af deres produkter kan du bruge dem både til cykling og til at tage en tur i byen.

Desuden kan du også finde tilbud og rabatter på produkter fra Pacific & Co. til relativt interessante priser.