Quella

Quella

Quella

12 Produkter

pr. side

Quella

12 Produkter

pr. side

Quella, et tidløst mærke inden for faste gear

Et mærke født til at stråle

Da Mark Langley og hans forretningspartner Jordan Emery cyklede rundt i byen, indså de, at der ikke var mange muligheder for unge kreative iværksættere, der ønskede at leve af det, de elskede: cykler. Dette inspirerede dem til at skabe et af Storbritanniens mest ikoniske mærker for fast gear: Quella! Marks far var den vigtigste inspiration for ham til at tage skridtet til at starte sin egen virksomhed, da hans far altid havde arbejdet for sig selv.

Elegance til en overkommelig pris

Da Mark og Jordan kiggede på det voksende marked for fixie-cykler, de, at priserne var for høje i forhold til, hvad forbrugerne havde råd til. De ønskede at forbedre denne verden ved at lave cykler til overkommelige priser med deres egen elegante stil. Det var dengang, Quella blev født. Et mærke, der tilbyder billige cykler i den højest mulige kvalitet.

Det var i Jordans garage, at det hele begyndte. De Olympiske Lege i London 2012 var i fuld gang, Storbritannien havde netop vundet sit første olympiske guld på bane, og Tour de France skulle til de britiske øer med Wiggins. Cykelindustrien var i vækst, og Quella var nødt til at investere kraftigt for at skille sig ud og tage et skridt videre. Med hjælp fra en privat investor skaffede de kapital til at kunne vokse og investere i bedre faciliteter og producere cykler i stor skala...

For at køre

Quella har siden sine tidlige dage deltaget i et stort antal lokale løb og arrangementer og har dannet et hold, der adskillige gange har deltaget i den britiske Street Velodrome cykelserie, som det lykkedes dem at vinde to gange.

Din vision for fremtiden

Det britiske mærke har til formål at fortsætte med at producere stilfulde cykler med et britisk, elegant look og tilføje komponenter af høj kvalitet, der adskiller sig fra andre bycykelmærker i samme prisklasse.

Find alle Quella unikke karakteristika hos Santafixie

I vores online butik kan du finde de bedste cykler fra det engelske mærke Quella. Du kan finde et bredt udvalg af modeller i forskellige farver og former, så du kan vælge den, du bedst kan lide.

Hos Santafixie vil vi gerne have det bedste og gøre det overkommeligt for alle. Derfor kan du finde gode tilbud og rabatter på Quella-cykler, så du kan vælge den cykel, der passer bedst til dine behov.