Pelago

Pelago

Pelago

33 Produkter

Side
pr. side

Pelago

33 Produkter

Side
pr. side

Pelago, de finske cykler med mere identitet

Fra skrotplads til designercykler

Pelago-mærket Pelago har sit navn fra ordet "archipelago", dvs. øgruppen af øer ud for Finlands kyst. Pelago er resultatet af erkendelsen af de majestætiske og enorme landskaber, der findes rundt om i Norden. Det inspirerede skaberne til at bygge stærke, smukke og meget holdbare cykler.

I deres egen lokale butik på blot 20 kvadratmeter i Vallila-kvarteret i Helsinki lærte mærkets grundlæggere den teknik og de koncepter, der er nødvendige for at lancere et cykelmærke. Her begyndte de at samle deres egne modeller med meget unikke og robuste designs.

I begyndelsen brugte de forskellige dele af gamle cykler fra skrotpladsen, som ingen brugte til at lave deres egne cykler. Takket være dette kunne de lære, begå fejl, korrigere og lære alt om montering af turcykler at kende.

Pelago er skabt til at opfylde de mest krævende behov for bycykling

At fremstille bycykler, der er modstandsdygtige, af den bedste kvalitet og med den højeste ydeevne.  Det var de vigtigste mål, som Pelagos grundlæggere satte sig for at opfylde behovene hos verdens mest krævende bycyklister.

I maj 2009 blev Pelago officielt født med hovedkvarter i det samme værksted, hvor de tidligere arbejdede med at lave og samle deres første cykler.

Meget mere end et transportmiddel

For Pelago er cyklen et værdifuldt og taknemmeligt redskab, der giver mange fordele. Den kan bruges til mange forskellige ture, uanset om det er for at købe brød, besøge en slægtning, køre med venner eller bare nyde en tur rundt i byen. Cykler er designet til at få mest muligt ud af hverdagens ture og nyde naturen, så det bliver en ny oplevelse, som du ikke ville kunne opleve med andre transportmidler.

Derfor fremstiller Pelago forskellige cykelserier, der alle har et robust design, meget praktisk og enkelt, så de kan dække alle cyklisternes behov. Derudover fremstiller de også komponenter og tilbehør, der supplerer og letter alle cykelture.

Alle Pelago-modellerne er skabt efter samme mønster: maksimal passion for kunst, design, frihed ved at cykle og muligheden for at opleve forskellige dele af byen på den samme tur.

I løbet af årene er Pelago vokset fra en tomandsvirksomhed til et stort team.

Det bedste fra Pelago finder du hos Santafixie

Som elskere af forskellige cykelkulturer og bycykling kan du finde et bredt udvalg af produkter fra det finske mærke Pelago i vores online shop:

På vores hjemmeside kan du desuden finde gode tilbud og rabatter på Pelago-produkter til overkommelige og attraktive priser.