Miche

Miche

Miche

225 Produkter

Side
pr. side

Miche

225 Produkter

Side
pr. side

Miche, det mest avancerede komponentmærke

Et mærke født i efterkrigstiden

Miche's begyndelse går tilbage til hårde tider, især i efterkrigstiden efter Første Verdenskrig. Det var i 1919, at Michelin-familien besluttede at åbne en lille virksomhed, der beskæftigede sig med fremstilling af komponenter og cykler. Det var især Ferdinando Michelin, der fra starten tog tøjlerne i virksomheden.

Innovation og design, Michelin's familieværdier

Miche's faciliteter ligger i dag i den samme gade, hvor Fernandino begyndte at fremstille de første Miche-komponenter. Designet og frem for alt kvaliteten af Miche-produkterne har lige fra starten været faste værdier for den italienske virksomhed. Når en komponent forlader deres fabrik, ønsker de aldrig at se den der igen.

 

En sprudlende afdeling

 

I 1963 overdrog Fernandino Michelin 50% af Miche til hver af sine sønner. Italo beholdt komponentdelen, og Tideo beholdt cykeldelen, som han omdøbte til Stella Veneta. Begge gik godt, selv om Tideos død førte til salg af cykelafdelingen. Tideo klarede sig godt, så godt at Michelin-brandet følte sig lidt truet, da Miche kom ind på det franske marked. Aftalen om ikke at lade sig hindre af det tilfældige navn var at underskrive en aftale om, at de aldrig ville fremstille cykeldæk.

Miche's mission

Miche fremstillede tidligere komponenter for andre italienske mærker som Campagnolo, Gipiemme og Pinarello, indtil disse mærker begyndte at kopiere Miches produkter. Alligevel er Miche og andre italienske producenter medlem af La Confederazione Nazionale dell'Artigianato, en sammenslutning af mærker, der i fællesskab fremmer og beskytter netværket af italienske producenter og små virksomheder, der fremstiller ting på den håndværksmæssige måde og efter traditioner.

Find Miche kvaliteter hos Santafixie

På vores websted kan du finde de bedste produkter fra Miche, et af de mest anerkendte mærker på verdensplan inden for konstruktion og design af cykelkomponenter. Vi tilbyder et omfattende udvalg af cykelkomponenter af høj kvalitet, hvor du kan finde alt, hvad du har brug for til din cykel.

Hos Santafixie ved vi, at det nogle gange er svært at få fat i et af vores produkter på grund af deres dyre pris. Bare rolig, vi tilbyder løsningen på dette problem. Vi har oprettet en sektion med Miche-produkter, hvor du kan nyde godt af gode rabatter og tilbud på deres produkter, så du kan få dem lige ved hånden.