Styrtasker

Styrtasker

75 Produkter

Side
pr. side

Styrtasker

75 Produkter

Side
pr. side

Hvilken styrtaske skal jeg købe til min cykel?

Cykelstyrtasken er et praktisk tilbehør til både cykelture og enkeltdagsture. Denne type taske er meget praktisk, da den er fastgjort til forsiden af din cykel.

Der findes forskellige typer og størrelser, der passer til hver enkelt anvendelse, afhængigt af ruten og personlige præferencer og de forskellige typer styr. Deres funktion er at opbevare mad, værktøj eller tøj sikkert.

Desuden gør deres strategiske placering foran i køretøjet og inden for rækkevidde adgangen til disse elementer lettere.

Hvilken størrelse styretaske skal jeg vælge?

Der er to hovedtyper af cykelstangstasker:

  • Rul op. De kan rulles op over styret og er mindre i størrelsen.
  • Seletøj. Tasken fastgøres til styret ved hjælp af et system af stropper med velcro, clips eller kompressionsremme.

Når du skal vælge dem, skal du tage udgangspunkt i størrelsen på dit styr. Husk, at dette er en vigtig komponent for styring af din cykel. Du bør derfor kunne håndtere den komfortabelt og pålideligt.

Selerne bruges til at bære soveposen, måtten og nogle gange teltet, hvis det ikke er for stort. De bruges også ofte til at bære kortholder, handsker, mackintosh osv. De ydre lommer, som er nemme at komme til, indeholder ting til umiddelbar brug. Dette er også almindeligt i rulleposer.

En populær standardstørrelse er 32 x 16 x 11 cm (L x H x B). Dette aflange format passer godt til hovedstyrets struktur. En mere kompakt og mindre 21 x 12 x 17 cm er også et godt alternativ. Dens design er ideelt til at medbringe det mest basale: mobiltelefon, kort, energibarer osv.

Med hensyn til volumen er 2 eller 3 liter de mest almindelige, selv om der også findes dem med en kapacitet på 10 og op til 20 liter, og blandt de mindste kan du finde dem på 1 liter.

Hvordan monterer jeg styrtasker på min cykel?

Forankringssystemerne i disse tasker har udviklet sig meget. Generelt omfatter de nuværende modeller to dele:

  • Selve tasken, som normalt er vandtæt og vandtæt.
  • Fastgørelses- og forankringssystemer.

Hver model har sine egne tilpasningsressourcer. Vælg en model, der er kompatibel med din cykel. Husk, at den ikke må være til gene for din kørsel, og at den ikke må bringe din eller køretøjets stabilitet i ubalance.

Større modeller er normalt udstyret med stropper, velcrolukninger, seler og metalforankringer. De skal altid placeres over styrets faste områder, så der er plads til at manøvrere bremserne, uden at det påvirker deres korrekte funktion. De mere avancerede har lynlåse af klips-type.

Hvad angår rullerne, ruller de sig selv op, når de er fastgjort til strukturen. Et velcro-system sikrer deres stabilitet.

De bedste mærker til styretasker hos Santafixie

Når du skal købe en styrtaske til din cykel, skal du vælge et kvalitetsprodukt, der opfylder dine behov. Førsteprioriteten er, at den opfylder dine behov med hensyn til kapacitet, er robust og står fast på sin plads. En taske, der er uafhængig af selen, er normalt en fordel, da den er hurtigere og mere bekvem at fjerne uden at skulle afmontere hele forankringssystemet...

Hos Santafixie har vi sammensat et stort udvalg af disse cykeltasker. Og til dette formål har vi brugt de bedste specialiserede firmaer i sektoren. Så du har et bredt udvalg af muligheder fra de mest anerkendte mærker på markedet lige ved hånden.

Ortlieb

Siden grundlæggelsen i 1982 har den tyske virksomhed fokuseret på produktion af rygsække og cykeltasker. Ortlieb er en af de førende virksomheder i sektoren og tilbyder derfor altid innovative, bæredygtige produkter af høj kvalitet. De er de bedste, hvis du er en erfaren cyklist.

Pro

Pro-mærket har et pålideligt og attraktivt sortiment af produkter til transport af ejendele på cykel. Det er en virksomhed, der udmærker sig ved sin gode finish, den ergonomiske tilgang til sine kreationer og de mange forskellige formater. Hvis du er på udkig efter en bemærkelsesværdig værdi for pengene, vil den overbevise dig.

Restrap

Restrap blev født i Leeds og har sit eget værksted i England, hvor de fremstiller deres produkter i hånden. Det er dens vigtigste kvalitet, og alligevel sælges produkterne til en overkommelig pris. Deres vandtætte poser er grundigt testet og anbefales på grund af deres fremragende forsegling. Hvis du færdes i våde eller regnfulde omgivelser, vil du elske dem.

Topeak

Vi slutter denne korte rundtur med et af de firmaer, der er mest anerkendt på verdensplan for sin innovation og teknologiske udvikling. Topeak er af amerikansk oprindelse og har tre årtier på bagen og henvender sig til krævende cyklister, der sætter pris på kvalitet og et veludført arbejde.

Som du kan se, er det at købe en cykelstyrtaske en seriøs sag, der kan ændre dit forhold til cykling - se vores fulde udvalg af produkter!