Pit Viper

Pit Viper

Til cykling, skiløb, mountainbiking og endda på hjemmearbejdspladsen! Pit Viper-beskyttelsesbriller gør hvad de skal - beskytter dig og får dig til at se cool ud. I vores webbutik kan du finde et bredt udvalg af Pit Viper cykeludstyr med forskellige designs og linser, så du kan vælge det, der passer bedst til dig og din livsstil.

Se mere

Bedst sælgende Pit Viper-produkter

 

Pit Viper

5 Produkter

pr. side

Pit Viper

5 Produkter

pr. side

Pit Viper, den unikke og uforgængelige brille

Brillen, der opstod som resultatet af et uheld

Chuck Mumford er en ganske almindelig fyr, der elsker at køre i sin varevogn, rejse, løbe på ski og mange andre udendørs sportsgrene. Han er desuden grundlæggeren af Pit Viper - et distinkt og finurligt brand af uforgængelige briller.

Pit Vipers historie begyndte i 2012, da Chuck var på en af sine skiture i bjergene. Han havde altid et par avancerede solbriller med sig – også når han løb på ski. Men et lille uheld smadrede de elskede solbriller. I skuffelse over at brillerne ikke var solide nok, fik Chuck ideen til at designe og fremstille et par beskyttelsesbriller, der var yderst modstandsdygtige over for stød, vred og fald.

Chuck købte nogle solbriller, der var tilovers fra den amerikanske hær, og begyndte at skabe et nyt og unikt produkt. Sammen med Chris Garcin, den nuværende medejer af firmaet, startede eventyret med at skabe et smart design, produktion i stor skala og en skæg markedsføringsstrategi.

Pit Viper prototyper kunne smides på jorden uden at gå i stykker. De kunne også blive mast og endda kørt over af en bil uden en eneste skramme. Styrke var dog ikke alt. Ud over at skabe et særdeles robust produkt måtte Chuck og Chris også designe briller, der gav tilstrækkelig beskyttelse af øjnene.

Da alt var klar, og styrketestene havde vist sig at være vellykkede, var Pit Viper-brillerne næsten parat til at blive lanceret på markedet – det eneste, de manglede, var lidt farve og design.

Pit Vipers usædvanlige design

Da Pit Viper-brillerne var blevet godkendt og havde bestået alle kvalitetskontroller, lod Chuck sit kunstneriske talent blomstre og malede dem i overensstemmelse med sin egen ekstreme livsstil og en stil, der var karakteristisk for 1990'erne.

For at deres projekt kunne vokse og blive mere kendt i optikerverdenen fik iværksætterne finansiering gennem Kickstarter til at sætte produktionen af den første Pit Viper-brilleserie i gang.

Hos Pit Viper lægger de særlig vægt på det levende og sjove, og det ses umiddelbart i alle deres modeller. Ligeledes er det et brand, der kendetegnes ved den måde den enkelte brillemodel beskrives på, og for sin hjemmesides design, der er inspireret af 90'erne. Det får brandet til at skille sig ud fra konkurrenterne.

Hos Pit Viper er de meget selvsikre og stoler på deres produkts holdbarhed. Derfor tilbyder de deres kunder et nyt Pit Viper-par i bytte for en video, hvor kunden smadrer sine beskyttelsesbriller på den mest originale måde.

Kort sagt vil de uforgængelige og ikoniske Pit Viper-briller give dig al den beskyttelse, du har brug for sammen med en helt unik og genkendelig stil.

Hos Santafixie finder du et bredt udvalg af de berømte Pit Viper-briller

Til cykling, skiløb, mountainbiking og endda på hjemmearbejdspladsen! Pit Viper-beskyttelsesbriller gør hvad de skal - beskytter dig og får dig til at se cool ud.

I vores webbutik kan du finde et bredt udvalg af Pit Viper cykeludstyr med forskellige designs og linser, så du kan vælge det, der passer bedst til dig og din livsstil. Derudover er Santafixie en af de få forhandlere, der sælger Pit Viper-briller i Spanien.