Cinelli

Cinelli

Hovedformålet med Cinelli-mærket er at forbedre livet og kvaliteten for alle cyklister ved at bruge eksklusive og unikke designs til at skabe en stærk differentiering mellem alle andre cykelmærker.

Se mere

Hovedkategorier af Cinelli

Bedst sælgende Cinelli-produkter

 

Cinelli

132 Produkter

Side
pr. side

Cinelli

132 Produkter

Side
pr. side

Cinelli: design og sport i forbindelse med fremstilling af kvalitetscykler og komponenter

Cino Cinelli og Antonio Colombo, grundlæggerne af Cinelli

Cinelli blev grundlagt i 1947 af den tidligere professionelle cykelrytter Cino Cinelli, der vandt klassikeren Milano-San Remo i 1943. Selv om Cino ikke var ingeniør, var han perfektionist, og i løbet af 20 år var hans firma anerkendt verden over som den gyldne standard for styr og forgavestave, og han var opfinderen af verdens første plastiksadel.

I 1979 solgte den allerede pensionerede Cino sin virksomhed til den unge industriingeniør Antonio Colombo. I Cinelli's produkter så Colombo teknisk perfektion i en mere effektiv og elegant form. Hans mål: at dele denne perfektion med cykelverdenen gennem design, som er hans specialitet.

I løbet af de næste 30 år introducerede Colombo en meget moderne, risikovillig og sjov kvalitet til Cinelli's produkter og forbandt for første gang i historien konkurrenceløbets verden med design- og livsstilsverdenen. Denne forbindelse førte til udviklingen af Rampichino, en af Europas første mountainbikes, og mange andre modeller af cykelrammer.

En ny æra for cykling

Cinelli's fusion af design og sport begyndte en ny cyklus i slutningen af 2000'erne med fremkomsten af cykling med fast gear i byerne og efterfølgende den nye moderne cykling.

De skabte en bevægelse, der prioriterede værdier som kreativitet, ukonformitet og æstetik, værdier, der er helt i tråd med Antonio Colombos Cinelli-produkter, som i dag er blevet et symbol på cykling.

Mission

Hovedformålet med Cinelli-mærket er at forbedre livet og kvaliteten for alle cyklister ved at bruge eksklusive og unikke designs til at skabe en stærk differentiering mellem alle andre cykelmærker.

Selv om cyklen allerede var blevet opfundet, fortæller dens historie dem, at intet er umuligt, de skal bare se ud over nutiden. På denne måde skal et styr, et styrbånd og en cykel blive til produkter, som endnu ikke eksisterer.

Cinelli har hovedkontor i Milano. De fleste af de produkter, de fremstiller, er cykeldele. Kun 20 % af deres produktion er bestemt til fremstilling af deres egne cykler, som derefter sælges over hele verden.

Som følge af sin ekspansionsstrategi på det nordamerikanske marked har Cinelli for nylig indledt et samarbejde med Mash, en San Francisco-baseret producent af fixie-rammer og komponenter. Begge mærker har lanceret eksklusive rammer og komplette cykler gennem deres samarbejde. Deres hovedmål er at fremstille det bedste inden for fast grej og at kunne distribuere det på begge sider af Atlanten.

For nylig besluttede Cinelli at åbne endnu et hovedkvarter i USA, nærmere bestemt i San Francisco, for at samarbejde med det velkendte mærke Mash. Et mærke, der har en karakteristisk serie af rammer og komponenter til fixie-cykler.

Hos Santafixie finder du det bedste udvalg af Cinelli-produkter

Oplev det store udvalg af Cinelli-produkter, som vi tilbyder i vores online butik. Du kan købe enhver type cykeldele, du har brug for, takket være vores store udvalg af produkter:

Vi har nogle modeller af Cinelli-cykler til rådighed, som er klar til at blive samlet og sendt fra vores lager i Barcelona.

Du kan også finde tilbehør og cykeludstyr fra Cinelli, så du har alt det, du har brug for, når du er ude på cyklen, så du kan nyde hver eneste tur uden problemer.

Derudover kan du hos Santafixie altid finde nedsatte Cinelli-produkter i vores tilbudskategori. Nyd store rabatter på Cinelli styr, Cinelli sadelpindstropper, Cinelli sadelpind, Cinelli trøjer og Cinelli caps. Du skal bare sørge for at vælge den, der passer bedst til din stil.