Poloandbike

Hos Santafixie har vi de seneste nyheder og de bedste produkter til urban cykling, som du kan finde på markedet. Derfor kan du i vores online shop få Poloandbike cykler og Poloandbike rammer, så du kan køre på din cykel, som du ønsker det. Hvis det ikke er nok, og du har brug for at give din cykel et mere personligt og unikt præg, har vi et bredt udvalg af cykeldele og cykeldele, hvis du har brug for at reparere eller ændre en komponent..

Se mere

Hovedkategorier af Polo & Bike

Bedst sælgende Polo & Bike-produkter

 

Poloandbike

19 Produkter

pr. side

Poloandbike

19 Produkter

pr. side

Poloandbike, frugten af foreningen af cykling og mode

Cykelrevolutionen i Gijón

Historien om det asturiske mærke Poloandbike begyndte, da David og Irene, et par og kabinepersonale, besluttede at foretage en radikal ændring i deres liv og forlod deres respektive job for at begive sig ud på eventyret med at skabe deres eget forretningsprojekt.

Davids far var en stor fan af cykling, og derfor mente David, at Gijón havde brug for en cykelforretning, der var speciel og anderledes end alle andre, hvor han ville sælge bycykler, fixies. Således blev Eco-logic cykelbutikken født i 2009, lige på toppen af fixie-cykelboomet i Spanien og Europa.

Meget mere end et prototypemærke

Forretningen fungerede, og salget af fixie-cykler overgik langt alle forventninger. Eco-Logicas mål var at sælge alle deres lagre inden for et år, hvilket ikke lykkedes. Alt, hvad de havde på lager, blev solgt på omkring halvanden måned.

Tallene var klar, efterspørgslen efter cykler var stigende, og David og Irene besluttede at gå et skridt videre. Med al deres akkumulerede erfaring, viden og kontakt med slutbrugeren havde de de de nødvendige ingredienser til at skabe deres eget mærke af fixie cykler.

En ny stil er født, PoloandBike

Navnet på det asturiske mærke er inspireret af cyklen og mode. Den blev født takket være kombinationen af cyklen og grundlæggerens måde at klæde sig på, da David altid kunne lide at gå overalt med en poloshirt, deraf navnet Poloandbike.

Poloandbike er frisk luft inden for bycykling, nye idéer, nyt design og naturligvis gode cykler. Selv om deres hovedprodukt er deres egne cykler, fremstiller de også tilbehør og komponenter, der kan monteres på andre bycykler.

På mindre end 2 år gik Poloandbike fra at tilbyde sine cykler lokalt til at sælge og distribuere dem i mere end 22 lande. Dette enorme fremskridt var resultatet af deres konstante engagement, evne til forbedring, innovation og indarbejdelse af nye produktionsmaterialer.

Oplev det bedste fra Poloandbike hos Santafixie

Hos Santafixie har vi de seneste nyheder og de bedste produkter til urban cykling, som du kan finde på markedet. Derfor kan du i vores online shop få Poloandbike cykler og Poloandbike rammer, så du kan køre på din cykel, som du ønsker det.

Hvis det ikke er nok, og du har brug for at give din cykel et mere personligt og unikt præg, har vi et bredt udvalg af cykeldele og cykeldele, hvis du har brug for at reparere eller ændre en komponent.

Nyd alle de fordele, vi tilbyder på vores hjemmeside, og tag et kig på de fantastiske tilbud og rabatter, du kan finde på Poloandbike.