BLB

BLB

Hos Santafixie ønsker vi, at alle skal kunne nyde bycykling og alt det, der omgiver det. Derfor kan du i vores onlineshop finde et bredt udvalg af BLB-cykeldele og BLB-tilbehør, et af de mest populære mærker til faste cykler i Europa. På vores hjemmeside kan du også finde en kategori med de bedste tilbud og rabatter fra BLB-mærket, så du har et stort udvalg af alle produkter og tilbehør til cykler inden for rækkevidde.

Se mere

Hovedkategorier af BLB

Bedst sælgende BLB-produkter

 

BLB

148 Produkter

Side
pr. side

BLB

148 Produkter

Side
pr. side

 

BLB, Fixie-bevægelsens europæiske mekka

En drøm går i opfyldelse

BLB er opfundet af Jan og hans partner Feya. Jan var kurer, der dagligt kørte på cykel gennem Londons gader. Hans hovedformål var at oprette en af de første butikker i London, der specialiserede sig i fixie-cykler.

Brick Lane, et vartegn

Parret holdt op med at tale om deres drømme og gik i gang med at arbejde. I 2006 åbnede de en butik med cykeltilbehør og tilbehør på det store og populære Brick Lane-marked i centrum af London. Et marked, der udmærker sig ved den store mangfoldighed af kulturer og forskellige salgssteder, som man kan finde.

Takket være det brede udvalg af cykelprodukter og reservedele, som de solgte, lykkedes det dem at skabe et meget unikt og symbolsk salgssted, hvor folk fra hele Storbritannien besøgte dem for at finde det nødvendige tilbehør til at færdiggøre deres fixie-cykler.

Inden det store boom for faste gear kom, indså Jan og Feya, hvor populært det var at sælge deres produkter, og de besluttede at åbne en mere stabil og professionel butik. Det var på det tidspunkt, hvor de begyndte at tilbyde noget, som praktisk talt ingen andre gjorde på det tidspunkt.

Eksklusive produkter til dine kunder

Dengang var det ikke let at finde fixie-cykler. Det krævede tid, kreativitet og de nødvendige komponenter at skabe disse unikke cykler.

Jan og Feya var fuldt ud dedikerede til at tilpasse hver enkelt af deres kunders cykler, så de kunne få deres drømmecykel. Desuden rådgav og hjalp Jan sine kunder med at vælge cykelstel, hjul, sadel og styr.

For at kunne tilbyde denne alsidighed af produkter var de nødt til at gå ud over det sædvanlige. Deres hovedformål var at finde mærker fra hele verden for at købe dem.

Mere end et brand

På grund af den store efterspørgsel og behovet for fixie-dele besluttede Jan og Feya at lave deres egne komponenter selv under navnet BLB. På den måde lykkedes det dem at skabe et navn og et meget prestigefyldt mærke i fixie-cykelverdenen. Takket være det unikke og brede udvalg af deres produkter begyndte de at modtage mange beskeder fra forskellige byer i hele Europa om at købe deres produkter.

Efter et år med at fremstille deres egne produkter voksede BLB's succes eksponentielt, og de besluttede at oprette deres eget distributionsselskab kaldet Big Mama.

Denne distributionskanal distribuerer BLB-mærkets egne artikler, som i øjeblikket fortsætter med at udvide sortimentet af alle sine produkter.

Samarbejde med H&M

Uden at glemme essensen af det faste gear foreslog H&M-brandet et samarbejde med dem for at fejre og indfange hele kulturen omkring bycykling i mode.

Lanceringen af deres produkter var en succes, og som følge heraf har de nu deres eksklusive sortiment af jakker og T-shirts, der fungerer som en forbindelse mellem mode og bycykler.

Du kan finde det bedste fra BLB hos Santafixie

Hos Santafixie ønsker vi, at alle skal kunne nyde bycykling og alt det, der omgiver det. Derfor kan du i vores onlineshop finde et bredt udvalg af BLB-cykeldele og BLB-tilbehør, et af de mest populære mærker til faste cykler i Europa.

Derudover har vi også eksklusive udstyr, så du kan tage ud og vise alle din passion for bycykling.

Men det er ikke alt, på vores hjemmeside kan du også finde en kategori med de bedste tilbud og rabatter fra BLB-mærket, så du har et stort udvalg af alle produkter og tilbehør til cykler inden for rækkevidde.