Dobbelt cykeltasker

Dobbelt cykeltasker

60 Produkter

Side
pr. side

Dobbelt cykeltasker

60 Produkter

Side
pr. side

Hvilken dobbelt cykeltaske skal jeg købe til min cykel?

Dobbeltbagagekufferter er bagagekufferter, der sættes fast på siden af cykelens bagagebærer og kan placeres på for- eller baghjulet. Deres største fordel er deres store opbevaringskapacitet, så du kan medbringe alt det, du har brug for på dine cykelture. For at gøre det rigtige køb bør du overveje nogle få faktorer, der kan hjælpe dig med at vælge den rigtige taske til dig.

Når du vælger cykeltasker, er det vigtigt at gennemgå vigtige funktioner som f.eks. følgende:

  • Dens uigennemtrængelighed

Hvis du ønsker at beskytte indholdet af dine cykeltasker, skal de være foret med et vandtæt materiale. De skal også være vandtætte for at forhindre vand i at trænge ind. Husk, at vi alle er udsat for regn, vand fra rengøring af de veje, vi kører på, og imprægnering vil forlænge levetiden for dine sadeltasker og frem for alt holde dine ejendele tørre. Muligheden for at købe et betræk, som man kan tage på og af, alt efter situationen, er mere besværlig og mindre praktisk.

  • Dens koblingssystem

Dette er et af produktets vigtigste punkter. Et upålideligt system vil få sadeltasken til at bevæge sig og kan ende med at falde af. Det er bedst at bruge en mekanisk fastgørelsesclips eller andre muligheder som f.eks. velcro, stropper eller en bøjleformet fastgørelse. I alle tilfælde bør du kontrollere styrken af fremstillingsmaterialet for at undgå problemer.

  • Rummene

En sadeltaske er en stor taske, som du lægger dine personlige ejendele i. Hvis den ikke er ordentligt opdelt i rum, vil du finde din bagage i uorden, hver gang du åbner den. Derfor er det bedst at vælge en model med rum på indersiden og ydersiden. Jo flere lommer den har, jo nemmere bliver det at organisere din bagage.

  • Dens bærbarhed

Da dette er et produkt, der skal bruges til rejser, er det hensigtsmæssigt at vælge en type cykeltaske, der let kan tages af cyklen og derefter kan bæres op på et hotelværelse eller vandrerhjem. Der findes modeller, der har en rem, så du kan bære dine cykeltasker over skulderen. Det sparer dig for tid og komfort.

  • 5.     Prisen

Det afhænger af dit budget, men der findes alternativer til alle muligheder. Vi råder dig til at kontrollere, at prisen er for de to tasker og ikke pr. enhed. Du vil få et bedre overblik over, hvor meget du vil bruge.

Hvilken størrelse dobbelt sadeltaske skal jeg vælge?

Den dobbelte sadeltaske bør tilpasses til den type tur, du vil køre. Der er med andre ord en standardstørrelse til byture og flere forskellige størrelser, når du skal tilbagelægge flere kilometer eller tage på en rute. I sidstnævnte tilfælde bør du overveje:

  • Hvor lang tid turen vil tage. Jo flere dage, jo mere kapacitet skal dine sadeltasker have.
  • Typen af klima. Hvis du rejser i områder, der er for kolde, har du brug for mere bagage og mere plads.
  • Selvforsyning. Jo større den er, jo mere bagage og kapacitet.

I disse tilfælde bør kapaciteten være mindst 30 liter. Ved bykørsel er 20 liter tilstrækkeligt.

Hvordan monterer jeg taskerne på min cykel?

Det hele afhænger af fastgørelsessystemet. Saddeltasker leveres typisk med en clips, et bøjleophæng eller en klemme, som du fastgør til hver sideaksel. Denne fastgørelse er normalt placeret på bagsiden af sadeltasken.

For at sikre lasten skal du desuden føre lukkestroppen på den øverste del gennem den bageste bakke for at sikre lasten. Vi anbefaler, at du kontrollerer, at cykeltaskerne er forsvarligt fastgjort, inden du kører af sted. Tilføj derefter lasten på en ordentlig måde, så vægten balanceres mellem de to cykeltasker. Glem ikke, at dette element giver luftmodstand, og fordelingen af dine ejendele på de to sadeltasker gør det lettere for dig at bevæge dig rundt.

De bedste mærker af sadeltasker hos Santafixie

I vores butik er det meget nemt at købe cykeltasker. Vi fremhæver alternativer som f.eks. individuelle cykeltasker med en kapacitet på 8 til 20 liter og foret med vandtæt materiale. Du kan finde dem i forskellige farver og former, så du kan kombinere brugervenlighed og design.

Vi stoler på prestigefyldte producenter som Ortlieb, Urban Proof og Brooks. I alle tilfælde vil du kunne finde referencer, der er specielt designet til de mest krævende cyklister. Det er op til dig at vælge dobbelte cykeltasker til din cykel. Nu ved du sikkert bedre, hvad de er, og hvilke mange fordele der er ved at installere dem. De vil overbevise dig om deres utvivlsomme nytteværdi. Hvis du er i tvivl, kan du bare spørge os!