ABUS

ABUS

I vores online shop kan du finde et bredt udvalg af produkter fra det prestigefyldte mærke ABUS. Du vil finde et stort udvalg af tilbehør og supplementer til dig og din cykel, som vil lette alle de ture, du foretager, sammen med den maksimale beskyttelse, som ABUS-mærket giver dig.

Se mere

Hovedkategorier af Abus

Bedst sælgende Abus-produkter

 

ABUS

54 Produkter

Side
pr. side

ABUS

54 Produkter

Side
pr. side

ABUS, der har tilbudt maksimal sikkerhed siden 1924

Begyndelsen af et stort mærke med fremstilling af hængelåse

I 1924 begyndte Ausgust Bremicker og hans sønner at producere de første bøjlehængelåse i Volmarstein an der Ruhr, en landsby i Tyskland. Hele fremstillingsprocessen foregik i kælderen i det tidligere familiehus, hvilket gav anledning til det, der nu er et verdensomspændende konglomerat.

I 1949 introducerede ABUS den første skivehængelås, som stadig produceres i dag, med samme form, men med meget mere moderne og opdateret teknologi.

To år senere, i 1947, åbnede den tyske virksomhed Rehe-fabrikken i Westerwald, Tyskland, hvor de nu udvikler, tester og producerer alle deres højkvalitetsprodukter. Et år senere, i 1948, var ABUS den første virksomhed, der lancerede messinghængelåsen på markedet, og det var dengang, at de første cykellåse blev produceret.

I 1971 producerede ABUS så den første U-formede hængelås, en meget funktionel hængelås med høj tyverisikring, der er designet til øget beskyttelse. De brugte denne lås til at sikre cykler, og denne idé gjorde den U-formede lås berømt over hele verden.

I alle disse år har ABUS udviklet og fremstillet produkter til at øge sikkerheden i alle sektorer. De fremstiller også cykelhjelme til alle modaliteter og aldre, hvor de udmærker sig ved deres kvalitetsmaterialer, deres design og hele fremstillingsprocessen.

Et af brandets vigtigste mål er at opretholde beskyttelse og sikkerhed for alle cyklister og dermed reducere risikoen for skader i tilfælde af ulykker.

Konstant innovation for sikkerhed

ABUS har siden 1924 leveret produkter til øget sikkerhed og tryghed. Virksomheden fremstiller et stort antal sikkerhedselementer til boliger, motorcykler, biler og cykler. En producent, der har kvalitet i centrum for alle sine produktdesigns og -udviklinger.

Nøgleelementerne for succesen var og er stadig baseret på konstant arbejde, et stort antal idéer til at udvikle og fremstille et produkt med en perfekt udvikling og god finish.

ABUS fortsætter med at levere løsninger efter 85 år med fremstilling af sikkerhedsprodukter. De er tro mod mottoet "Sikkerhed kræver kvalitet" i produktionen af alle deres produkter og i deres produktionsanlæg i Tyskland. Deres produkters sikkerhed og pålidelighed kan bevises af de millioner af dollars, som de tjener på salget af deres produkter over hele verden.

ABUS er et mærke, der fortsat kan vokse støt i popularitet, og i dag er det langt den førende inden for sikkerhed i hjemmet og mobilitet.

Vigtigheden af en god sponsor

I dag er sponsorat meget mere end blot en kontrakt. Sport står for holdånd, opofrelse, lidenskab, disciplin og engagement. Alle, der er involveret i sport på et professionelt niveau, har brug for pålidelige produkter, mærker, som de har tillid til, og som kan tilbyde en masse innovative produkter.

Derfor samarbejder ABUS med forskellige professionelle teams for at tilbyde dem sin service og sikkerhed. De vigtigste hold, hvor ABUS tilbyder og hjælper med sine produkter, er Movistar Team Road Cycling Teams, ABUS-Nutrixxion Team, Kross Racing Team Mountainbike Team, Phoenix Suns, et NBA-hold og den spanske mester i ultradistance Ziortza Villa.

Hos Santafixie har vi de bedste ABUS produkter og tilbud.

I vores online shop kan du finde et bredt udvalg af produkter fra det prestigefyldte mærke ABUS. Du vil finde et stort udvalg af tilbehør og supplementer til dig og din cykel, som vil lette alle de ture, du foretager, sammen med den maksimale beskyttelse, som ABUS-mærket giver dig:

Nyd de store rabatter og tilbud, vi tilbyder på forskellige ABUS-produkter, og find de produkter, der passer bedst til dine behov, til den bedste pris: