San Marco Concor Supercorsa Narrow Woven Sadel - Sort

609,18 kr 548,26 kr

Du redder 10% (-453,13 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer San Marco Concor Supercorsa Narrow Woven Sadel - Sort

  • Skinne: Sølvfarvet / carbonstål.
  • Skal: Forstærket med nylon, der fremmer fleksibilitet.
  • Polstring: Biofoam.
  • Cover: Vævet mikroføl.
  • Længde / bredde: 265 x 140 mm.
  • Vægt: 300 g.

Beskrivelse

Et af mustene i Vintage-linjen, som inkluderer sadlerne, der har gjort brandets historie. Modeller, der stadig tilbyder høj ydeevne og er et ikon for stil for elskere af klassikerne.
Dette er den originale Concor, der revolutionerede racing . Debuterede i 1989, det var et helt nyt koncept med sadeldesign og blev hurtigt et ikon på grund af dets design og lethed.

Microfeel: Åndbart og holdbart betræk. Det er lettere end de sædvanlige sadelmaterialer og forbliver bedre i form. Skridsikker effekt for et fantastisk greb, mens du er på sadlen. Biologisk nedbrydeligt materiale.

Om Selle San Marco

Italiens mest berømte sadel, Selle San Marco, har fremstillet produkter af høj kvalitet siden 1935. Virksomheden er kendt for sin store opmærksomhed på detaljer og håndværk, hvilket gør, at de skiller sig ud blandt de italienske virksomheder, der gør sig umage for at opnå det bedste produkt.

De sadler, de fremstiller hos Selle San Marco, er synonymt med succes og ekspertise. De definerer perfekt, hvad det vil sige at være "made in Italy". De fremstiller ikoniske sadler i cykelverdenen såsom Regal, Rolls, Concor og Supercorsa-modellerne. De bruges alle af professionelle cyklister og folk, der bruger deres cykler dagligt.

Evalueringer San Marco Concor Supercorsa Narrow Woven Sadel - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelsadler

Kunder, der købte San Marco Concor Supercorsa Narrow Woven Sadel - Sort købte også

Nyligt viste produkter