PRO Tharsis 3Five Alloy Frempind - Sort

892,49 kr 758,61 kr

Du redder 15% (-995,81 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer PRO Tharsis 3Five Alloy Frempind - Sort

  • Materiale: Aluminium
  • Diameter: 35 mm
  • Længder: 60 mm, 70 mm, 80 mm, 90 mm, 100 mm
  • Vinkel: 9 grader
  • Vægt: 168g
  • Invertibelt design

Beskrivelse

PRO THARSIS 3Five-aluminiumspinden fuldender mountainbike-styret og køreoplevelsen. Dette produkt er lavet til brug på sportscykler og har en 9 graders inverteringsvinkel sammen med en 35 mm klemdiameter for perfekt at passe til de store diametre af din cykels styr. Den kortere version vejer 150 gram, så du kan nyde mere kontrol, når du træder i pedalerne ved høje hastigheder eller går ned af vanskelige nedkørsler, uden at bekymre dig om fysisk at holde dem for stramt, hvilket kan forårsage ubehag over lange afstande.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Andre produkter i Frempinde

Kunder, der købte PRO Tharsis 3Five Alloy Frempind - Sort købte også

Nyligt viste produkter