PRO Missile Tri Clip-On Tribøjler 314 mm - Sort

1.413,16 kr 1.004,06 kr

Du redder 29% (-3.042,91 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer PRO Missile Tri Clip-On Tribøjler 314 mm - Sort

  • Materiale: Aluminium
  • Diameter: 31,8 mm
  • Bredde: 314 mm
  • Vægt: 340 gr
  • Velegnet til triatlon og tidskørsel
  • Multijusterbare beslag
  • 10 mm bløde ørepuder
  • Skumpuder
  • Indad vipning af extensions

Beskrivelse

PRO Missile Tri Clip-On Tribøjler 314 mm Sort er en fantastisk tilføjelse til enhver triatlet eller tidskørsel cyklist. Den er lavet af aluminium, hvilket gør den både let og holdbar. Med en diameter på 31,8 mm og en bredde på 314 mm passer den perfekt til de fleste cykler.

Denne clip-on tribøjle er designet til at give dig den bedste aerodynamik og komfort under din træning eller konkurrence. De multijusterbare beslag gør det nemt at justere tribøjlen til din ønskede position, mens de bløde ørepuder og skumpuder giver dig en behagelig oplevelse, selv under de længste ture.

PRO Missile Tri Clip-On Tribøjler 314 mm Sort har også en indad vipning af extensions, hvilket giver dig mulighed for at justere din position yderligere og opnå den mest optimale aerodynamik. Samlet set er dette en fantastisk tribøjle, der vil hjælpe dig med at nå dine mål og forbedre din præstation på cyklen.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Evalueringer PRO Missile Tri Clip-On Tribøjler 314 mm - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte PRO Missile Tri Clip-On Tribøjler 314 mm - Sort købte også

Nyligt viste produkter