Pro Cykelstand max. 28" - Sølv

263,98 kr 224,41 kr

Du redder 15% (-294,32 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Pro Cykelstand max. 28" - Sølv

  • Tilpasning til jorden
  • Kompatibel til hjul op til 28"

Beskrivelse

Pro Cykelstand max. 28" Sølv er en fantastisk cykelstand, der er designet til at give dig den bedste oplevelse, når du arbejder på din cykel. Denne stand er lavet af høj kvalitet materialer, der sikrer, at den er holdbar og kan modstå daglig brug.

En af de bedste funktioner ved denne cykelstand er dens tilpasning til jorden. Dette betyder, at du kan justere højden på standen, så den passer perfekt til din cykel og giver dig den bedste arbejdsposition. Dette gør det lettere for dig at udføre reparationer og vedligeholdelse på din cykel.

Pro Cykelstand max. 28" Sølv er også kompatibel med hjul op til 28". Dette betyder, at den kan bruges til en bred vifte af cykler, herunder racercykler, mountainbikes og bycykler. Denne alsidighed gør det til en fantastisk investering for enhver cykelentusiast.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Evalueringer Pro Cykelstand max. 28" - Sølv

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Pro Cykelstand max. 28" - Sølv købte også

Nyligt viste produkter