PRO FRS Frempind - Sort

41,99 kr 41,99 kr

Vælg din størrelse, Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer PRO FRS Frempind - Sort

  • Materiale: Aluminium
  • Længder: 50 mm, 70 mm
  • Diameter: 31,8 mm
  • Vinkel: 5 grader
  • Type: Frem
  • Vægt: 172g
  • All-mountain og stistamme

Beskrivelse

PRO FRS Frempind er en fantastisk stamme til din cykel, der er designet til at give dig den bedste ydeevne og komfort under dine cykelture. Denne stamme er lavet af aluminium, hvilket gør den let og holdbar, så den kan modstå de hårdeste terræner og udfordringer.

Med en længde på enten 50 mm eller 70 mm og en diameter på 31,8 mm passer denne stamme til de fleste cykler og giver dig mulighed for at justere din cykel til den perfekte position. Med en vinkel på 5 grader og en type frem, er denne stamme ideel til all-mountain og stistamme cykling.

PRO FRS Frempind vejer kun 172g, hvilket gør den let og nem at håndtere, mens du cykler. Denne stamme er en fantastisk tilføjelse til enhver cykel, der ønsker at forbedre sin ydeevne og komfort. Så hvis du er på udkig efter en pålidelig og holdbar stamme til din cykel, så er PRO FRS Frempind det perfekte valg for dig.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Evalueringer PRO FRS Frempind - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Frempinde

Kunder, der købte PRO FRS Frempind - Sort købte også

Nyligt viste produkter