PRO LT Alloy Frempind - Sort

278,85 kr 237,05 kr

Du redder 15% (-310,91 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer PRO LT Alloy Frempind - Sort

  • Materiale: Aluminium
  • Længder: 40 mm, 50 mm, 60 mm
  • Diameter: 31,8 mm
  • Vinkel: 0 grader
  • Optimeret til mountainbikes

Beskrivelse

Forestil dig, hvordan det ville være, hvis din cykel kunne alt fra mountainbike til grus. PRO LT Alloy frempinden er designet til total kontrol og til at være kompatibel med ethvert standardstyr med en diameter på 31,8 mm, hvilket betyder, at du ikke er begrænset af kun én type terræn. Den er lavet af letvægtsaluminium, så selvom det er ikke en MTB-ramme, der er ingen grund til at bekymre sig om, at den knækker eller bliver beskadiget, når du tager den med på lange ture ned ad landevejene eller gennem bygader, hvor vejrammer ofte har styr. tykkere på grund af den højere vægtklassificering, der ofte kræves på disse typer veje.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Andre produkter i Frempinde

Kunder, der købte PRO LT Alloy Frempind - Sort købte også

Nyligt viste produkter