PRO LT Alloy Frempind - Sort

278,85 kr 237,05 kr

Du redder 15% (-310,91 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer PRO LT Alloy Frempind - Sort

  • Materiale: Aluminium
  • Længder: 40 mm, 50 mm, 60 mm
  • Diameter: 31,8 mm
  • Vinkel: 0 grader
  • Optimeret til mountainbikes

Beskrivelse

PRO LT Alloy Frempind er en fantastisk tilføjelse til enhver mountainbike. Den er lavet af aluminium, hvilket gør den både let og holdbar. Med en diameter på 31,8 mm passer den perfekt til de fleste cykelstyr og er tilgængelig i længderne 40 mm, 50 mm og 60 mm.

Denne frempind er designet med en vinkel på 0 grader, hvilket giver en mere aggressiv kørestilling og øger kontrol og stabilitet på ujævne terræner. Den er optimeret til mountainbikes og er ideel til både begyndere og erfarne ryttere.

Uanset om du er på udkig efter en opgradering til din nuværende cykel eller bygger en ny, er PRO LT Alloy Frempind et fremragende valg. Den er nem at installere og vil give dig en mere behagelig og effektiv køreoplevelse.

Om PRO

Produkterne, der lanceres i PRO, til cykelmarkedet, er resultatet af konstant forskning, udvikling og test, hvor de bruger det nyeste inden for materialer og designteknologier. Fra professionelle atleter til afslappede cyklister, uanset om du kører racerløb eller cykler for at shoppe, PRO-komponenter hjælper dig med at få mest muligt ud af din cykel. Få den perfekte pasform. Vælg den mest behagelige sadel. Og hold din cykel i perfekt stand med PRO-komponenter, værktøj og tilbehør.

Mens PRO sponsorerer og støtter eliteryttere, fra World Tour-hold til downhill mountainbike freestylers, er det ryttere som dig, der motiverer alt, hvad PRO gør. Vi forstår, at hver rytter har unikke behov drevet af personlige mål og individuelle anatomier. Det er derfor, vi fortsætter med at forbedre vores produkter, så du kan få endnu mere ud af din cykel i morgen.

Evalueringer PRO LT Alloy Frempind - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Frempinde

Kunder, der købte PRO LT Alloy Frempind - Sort købte også

Nyligt viste produkter