Ortlieb Reservetilbehør Holdeklemme 11-14 mm - Sort

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Ortlieb Reservetilbehør Holdeklemme 11-14 mm - Sort

  • Kompatibel med QL3 og QL3.1 system
  • Indeholder 1 holdeklemmer (par)
  • Inkluderer indsatser
  • 11-14 mm rørdiameter

Beskrivelse

Hvis du er en passioneret cyklist, ved du, hvor vigtigt det er at have din cykel i perfekt stand. Derfor præsenterer vi dig for reservedelen Ortlieb Klemme 11-14mm Sort, en klemme, der er kompatibel med QL3 og QL3.1 systemerne.

Dette produkt indeholder et par klemmer og leveres med inkluderede indsætninger. Derudover gør dens rørdiameter på 11-14 mm den kompatibel med en bred vifte af cykler.

Med Ortlieb Klemme 11-14mm Sort kan du sikre, at din taske eller alforje er fastgjort sikkert til din cykel, uanset terrænforholdene. Tag ikke chancen for at miste dine ejendele på en tur og køb denne højkvalitets reservedel.

Om Ortlieb

I 1982 grundlagde Hartmut Ortlieb ORTLIEB Sportartikel GmbH i Nürnberg, Tyskland. De første ORTLIEB cykeltasker blev skabt i rent personligt behov for vandtæt udstyr. ORTLIEBs første produkter blev håndlavet på hans mors symaskine: tørtasker og cykeltasker lavet af lastbilpresenninger.

I mellemtiden har virksomheden mere end 140 ansatte, og ORTLIEBs kollektion er vokset til at omfatte over 500 individuelle produkter. Selv i dag er alt samlet under ét tag: fra udvikling og design til teknik, produktion, salg, marketing og forsendelse.

Evalueringer Ortlieb Reservetilbehør Holdeklemme 11-14 mm - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Tilbehør til cykeltasker

Kunder, der købte Ortlieb Reservetilbehør Holdeklemme 11-14 mm - Sort købte også

Nyligt viste produkter