Miche Silver Fast tandhjul 18t

170,33 kr 126,37 kr

Du redder 26% (-326,98 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Miche Silver Fast tandhjul 18t

  • Tandhjul af høj kvalitet.
  • Fremstillet med stål.
  • Hus inkluderet for bedre montering.
  • 18 tænder.
  • Låsring er ikke inkluderet.
  • 1,37 "x 24 tpi.

Beskrivelse

Det Miche faste tandhjul med 18 tænder i sølv er lavet af stål, et ekstremt stærkt og modstandsdygtigt materiale, der udover at garantere fremragende ydeevne strong> strong>, vil det også give dig lang holdbarhed. Den har en antioxidantbelægning omkring hele strukturen for at give større ydeevne og samtidig forhindre eventuel oxidation for at forlænge holdbarheden.

Om Miche

Miche blev født i 1919. 90 års erfaring, et væld af viden og ekspertise, der gør Miche til en af ​​de førende globale producenter af specialkomponenter til cykler . Deres specielle cykelkomponenter (vej, bane og bjerge) er designet og produceret udelukkende i Italien.

For at bygge sine produkter anvender Miche de mest innovative teknologier, produktionsprocesser og de fineste materialer: kulstof, lette legeringer og kompositmaterialer. For at validere funktionaliteten udføres der konstante tests i virksomheden og direkte på vejen.

Passionen for cykling er blevet videregivet fra generation til generation og vises i hver af processerne. Teknikerne arbejder med stor professionalisme og giver hver del af processen den kærlighed og omsorg, den fortjener. For at kontrollere komponenternes ydeevne og styrke udføres test i virksomheden, laboratorieanalyser og delene udsættes for konstant test både på fabrikken og på vejen.

Evalueringer Miche Silver Fast tandhjul 18t

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Tandhjul

Kunder, der købte Miche Silver Fast tandhjul 18t købte også

Nyligt viste produkter