Miche Light Primato Campagnolo Tandhjul Endelig 11S

267,77 kr 222,77 kr

Du redder 17% (-334,71 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Miche Light Primato Campagnolo Tandhjul Endelig 11S

  • Endeligt tandhjul
  • Mat krom stål
  • 11-speed kompatibel
  • Tænder: 25, 27, 29, 30, 32
  • Kompatibel: Campagnolo

Beskrivelse

Miche Light Primato Campagnolo Tandhjul Endelig 11S er et fantastisk produkt til cyklister, der ønsker at opgradere deres cykel. Dette endelige tandhjul er lavet af mat krom stål, hvilket gør det holdbart og modstandsdygtigt over for slid. Det er også 11-speed kompatibelt, hvilket betyder, at det passer perfekt til de fleste moderne cykler.

Dette tandhjul har forskellige tænder, herunder 25, 27, 29, 30 og 32, så du kan vælge den størrelse, der passer bedst til dine behov. Det er også kompatibelt med Campagnolo, hvilket gør det til en ideel erstatning for dit eksisterende tandhjul.

Samlet set er Miche Light Primato Campagnolo Tandhjul Endelig 11S et fremragende valg for cyklister, der ønsker at forbedre deres cykels ydeevne og holdbarhed. Det er let at installere og vil give dig en mere jævn og effektiv cykeltur.

Om Miche

Miche blev født i 1919. 90 års erfaring, et væld af viden og ekspertise, der gør Miche til en af ​​de førende globale producenter af specialkomponenter til cykler . Deres specielle cykelkomponenter (vej, bane og bjerge) er designet og produceret udelukkende i Italien.

For at bygge sine produkter anvender Miche de mest innovative teknologier, produktionsprocesser og de fineste materialer: kulstof, lette legeringer og kompositmaterialer. For at validere funktionaliteten udføres der konstante tests i virksomheden og direkte på vejen.

Passionen for cykling er blevet videregivet fra generation til generation og vises i hver af processerne. Teknikerne arbejder med stor professionalisme og giver hver del af processen den kærlighed og omsorg, den fortjener. For at kontrollere komponenternes ydeevne og styrke udføres test i virksomheden, laboratorieanalyser og delene udsættes for konstant test både på fabrikken og på vejen.

Evalueringer Miche Light Primato Campagnolo Tandhjul Endelig 11S

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Tandhjul

Kunder, der købte Miche Light Primato Campagnolo Tandhjul Endelig 11S købte også

Nyligt viste produkter