Lazer Cameleon Cykelhjelm Sort / Rød

594,97 kr 475,96 kr

Du redder 20% (-885,20 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Lazer Cameleon Cykelhjelm Sort / Rød

  • In-mold konstruktion
  • Ventilation: 13 huller
  • Justeringssystem: Lazer Advanced Rollsys system, giver dig mulighed for nemt at justere hjelmen med hjulet placeret på toppen af ​​hjelmen, giver 360° justerbarhed
  • Justerbar hovedkurv, giver dig mulighed for at justere den bagerste del af fastholdelsessystemet op eller ned
  • Kompatibel med et USB genopladeligt LED-baglygtetilbehør
  • Integreret visir, der beskytter ansigtet mod solen
  • Disciplin: Vej, Grus
  • Vægt: 270g
  • Ombytningsordning ved styrt. Se info

Beskrivelse

Oplev den ultimative kørsel med hjelmen Lazer Cameleon Matte mørkerød . Uanset om du skal ud på vejen eller bare sejler rundt i byen, er denne hjelm designet til at tage dig længere, længere og i total komfort. Med en In-mold-konstruktion, 13 ventilationshuller og intern kanalisering giver uovertruffen luftcirkulation, der holder dit hoved køligt og behageligt selv på de længste ture. Derudover er vores avancerede Rollsys-system ikke kun skånsomt mod langt hår, men forhindrer varme- eller trykpletter ved at passe let rundt om hovedet. Og med en justerbar hovedkurv får du en sikker pasform, som du kan regne med hver gang. Derudover har den et solskærm for at beskytte dit ansigt i lange timer i solen og nyde et letvægtsdesign på 270 g , perfekt til både vej og grus . Gør dig klar til at gå op i niveau med Cameleon-hjelmen.

Om Lazer

Lazer er en belgisk virksomhed med en rig historie i cykelindustrien. Lazer blev grundlagt i 1919 og er forpligtet til at skabe innovative og stilfulde hjelme til ryttere på alle niveauer. I dag er Lazer en global leder inden for cykelindustrien, med hjelme tilgængelige i mere end 50 lande.

Virksomhedens hjelme er resultatet af næsten 100 års erfaring og dedikation og er designet til at give den perfekte kombination af sikkerhed, komfort og stil. Uanset om du er en konkurrencedygtig racer eller en afslappet rytter, har Lazer en hjelm, der opfylder dine behov. Så hvis du leder efter det bedste indenfor cykelhjelme, så sørg for at tjekke Lazer ud.

Evalueringer Lazer Cameleon Cykelhjelm Sort / Rød

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelhjelme

Kunder, der købte Lazer Cameleon Cykelhjelm Sort / Rød købte også

Nyligt viste produkter