Herschel Heritage rygsæk - Navy / Tan

520,59 kr 409,02 kr

Du redder 21% (-829,86 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Herschel Heritage rygsæk - Navy / Tan

  • Fuldt foret med vores signaturbelagte bomuldspolystof.
  • Eksponerede metal lynlåse, læder lynlåstræk, enkelt lomme foran med nøgleclips.
  • Intern medielomme, 15 "computerhylsterlomme (monteret til MacBook Pro).
  • Mål 18 "(H) x 12" (B) x 5,5 "(D) = 20L
  • Åbning til hovedtelefon.
  • Klassisk vævet etiket.

Beskrivelse

Herschel Heritage-rygsækken med et tidløst diamantformet design tilbyder et aflangt mellemstort design, meget funktionelt og med fremragende finish. Det er den version af skolen, college eller universitetets rygsæk, som vi alle har haft på et tidspunkt. Den leveres med en separat indvendig lomme til en 15 "bærbar computer, en åbning, så du kan få fat i dine hovedtelefoner og har en kapacitet på 20 liter, mere end nok til at sætte dine personlige ting til daglig brug.

Om Herschel Supply Co.

I begyndelsen af ​​1900-tallet foretog Peter Alexander Cormack, en tøndefabrikant, og hans kone Annie rejsen fra Wick, Skotland, til Canada. Parret slog sig ned i den lille by Herschel, hvis befolkning i dag tælles til 30 indbyggere.

Grundlagt i 2009 af brødrene Jamie og Lyndon Cormack, overtog Herschel Supply Co. navnet på den by, hvor tre generationer af deres familie voksede op. Herschel Supply Co., som er baseret i Vancouver, Canada, er et designdrevet globalt tilbehørsmærke, der producerer kvalitetsprodukter med en god omtanke for detaljer.

Driftet til at give den daglige rejsende de perfekte tasker og tilbehør, Herschel Supply's Classic Collection er blevet gennemtænkt designet fra bunden til at inkludere detaljer, der hjælper på daglige rejser. Med tidløse silhuetter inspireret af verden omkring os, fremkalder hvert stykke en smule nostalgi, men tilbyder alligevel moderne funktionalitet. Herschel Supply Classic Collection fortsætter med at omdefinere tidløst design, hvidt og bevare en fin respekt for detaljer.

Andre produkter i Rygsække & Tasker

Kunder, der købte Herschel Heritage rygsæk - Navy / Tan købte også

Nyligt viste produkter