FSA Orbit integreret 1 1/8" Styrfitting

267,03 kr 227,01 kr

Du redder 15% (-297,67 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer FSA Orbit integreret 1 1/8" Styrfitting

  • Let og stærk legering og stålkonstruktion.
  • Til 45 mm OD hovedrør.
  • Topdæksel i legering.
  • Vinkelkontaktlejer (sort tætning).
  • Stakhøjde 15,9 + 1 = 16,9 mm
  • Fremad.
  • 1-1 / 8 ", 36 ° / 36 ° ACB.
  • Vægt - 80,5 g

Beskrivelse

FSA Orbit integreret 1 1/8" Styrfitting er en let og stærk legering og stålkonstruktion, der er designet til at give dig den bedste cykeloplevelse. Med en diameter på 45 mm passer den til de fleste hovedrør og har et topdæksel i legering, der giver ekstra beskyttelse.

Denne styrfitting har vinkelkontaktlejer med sort tætning, der sikrer en jævn og stabil kørsel. Stakhøjden på 15,9 + 1 = 16,9 mm giver dig den rette højde og vinkel, så du kan køre med optimal komfort og kontrol.

Med en vægt på kun 80,5 g er denne styrfitting også let og nem at installere. Den er designet til at passe til 1-1 / 8 ", 36 ° / 36 ° ACB, og dens fremadrettede design giver dig den bedste aerodynamik og hastighed.

Om FSA

I Full Speed Ahead (FSA) er vi passionerede cykelryttere. Vi fremstiller cykelkomponenter i verdensklasse til landevejs- og mountainbikecykling og støtter mange af verdens førende landevejs- og mountainbikehold.

Vores historie inden for sporten og vores arv af innovation, design og produktion er vigtig for os. Vi er stolte af løbende at investere i vores produktsortiment og sikre, at vi leverer de bedst mulige komponenter til både professionelle og amatørcyklister.

Vi sponsorerer ikke kun hold og atleter i verdensklasse, vi arbejder også tæt sammen med dem og trækker på deres erfaringer og feedback for at hjælpe os med at udvikle det næste produktsortiment.

Evalueringer FSA Orbit integreret 1 1/8" Styrfitting

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Styrfittings

Kunder, der købte FSA Orbit integreret 1 1/8" Styrfitting købte også

Nyligt viste produkter