Closca Loop foldehjelm - Pearl Koral

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Closca Loop foldehjelm - Pearl Koral

  • Den kan foldes op til 45%, så du kan lægge den i tasken, når du ikke cykler.
  • Det innovative ventilationssyFrempind (Air Flow) giver et konstant flow
  • Uden at miste dit engagement i sikkerhed, funktionalitet og stil.
  • Sikkerhedscertifikater: Europa EN1078 / Amerika og Canada: CPSC.
  • STØRRELSER: M (56-59cm) / L (60-63cm).
  • Vægt: 340g (M), 375g (L)

Beskrivelse

Closca Loop Pearl Koral foldehjelm kan foldes på bare et sekund og opbevares i din rygsæk / taske uden at tage for meget plads. En helt sikker, behagelig, sammenklappelig urban cykelhjelm designet til at passe til din stil.

Gør enhver rejse til en behagelig og behagelig oplevelse. Dens aerodynamiske design og lethed får dig til at glemme, at du har det på. Det innovative integrerede ventilationssyFrempind tillader luft at cirkulere, selvom hullerne er skjult . Det skjulte åbningssyFrempind beskytter dig mod fin regn. Dens bageste justering gør det muligt at tilpasse sig hovedet bare ved at trække i gummierne, der beskytter området af nakken

I tilfælde af en kollision spredes stødet optimalt, da foldesyFrempindet muliggør mikrobevægelser, der får stød til at blive bedre fordelt over hele overfladen. Dette betyder, at ikke kun folder det aldrig, mens du bruger det , men det giver dig maksimal sikkerhed under dine rejser.

Om Closca

Closca er et nyt firma, der er forpligtet til at give bycyklister stil og innovation. De er dedikeret til at gøre dine ture nemmere og mere komfortable uden at sætte din stil på spil. Closca er født til at tilføje et strejf af design, stil og god smag til både sine kunder og de byer, hvor de bor. De fokuserer på mennesker, der værdsætter skønhed, ikke føler sig skræmt af forandringer og føler det uundgåelige behov for at forvandle tingene.

De tror på cykler, ikke kun som det bedste transportmiddel for byer, men også som de smukkeste og rene. Dens mål er at tilskynde så mange mennesker som muligt til at tilpasse en stilfuld tilgang til de tohjulede biler.

Evalueringer Closca Loop foldehjelm - Pearl Koral

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelhjelme

Kunder, der købte Closca Loop foldehjelm - Pearl Koral købte også

Nyligt viste produkter