Deda Parabolica Due S-Bend Tribøjler - Sort

1.092,65 kr 854,63 kr

Du redder 22% (-1.770,41 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

4-5 hverdage

detaljer Deda Parabolica Due S-Bend Tribøjler - Sort

  • Buet form: S-formede albueforlængelser
  • Materiale: 6061 Aluminium
  • Forlængerlængde: Maks. 285 mm
  • Styrdiameter: 31,7 mm, 35,0 mm
  • Buestøtte: Multijusterbar, komplet med polstring
  • Vægt: 300g
  • Finish: Mat sort

Beskrivelse

Leder du efter en hurtig og nem måde at forbedre din aerodynamiske ydeevne på? Led ikke længere end Deda Parabolica Due Sort Handlebar Extensions! Disse enkle, men effektive klips giver dig den helt rigtige mængde stigning til at bringe dig i en hurtigere og mere effektiv position på vejen. Lavet af letvægtsaluminium, de er nemme at installere og vil ikke tynge dig ned. Derudover sikrer den smedede legeringsklemme en sikker fastgørelse til dit styr. Så fortsæt og tag din ridning til næste niveau med Parabolica Due!

-barudvidelserne!

Om Deda Elementi

Deda Elementi laver cykelkomponenter, saddelpinde, styr, styrbånd, frempinde til professionelle cyklister og også til dem, der nyder at køre rundt med venner rundt i byen. De lægger den samme indsats og omhu i hvert produkt, de laver. De bruger den samme teknologi end erfaring til at designe og producere komponenter, uanset om det er til verdensmestre eller til dig.

Deres produkter har en fantastisk holdbarhed og innovationsniveau, efter at have arbejdet i flere år side om side med professionelle ryttere, Deda bruger al sin erfaring og teknologi for at skabe de bedste produkter til din cykel.

Evalueringer Deda Parabolica Due S-Bend Tribøjler - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Tribøjler

Kunder, der købte Deda Parabolica Due S-Bend Tribøjler - Sort købte også

Nyligt viste produkter