Csepel Safari bremsearm - lyserød

185,58 kr

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Csepel Safari bremsearm - lyserød

  • Specielt for dropbars.
  • Foranstaltninger: 22,2 mm og 23,8 mm.
  • Pris for par: venstre og højre.
  • Wire: pærehoved.
  • Vægt: 264gr.

Beskrivelse

Csepel Safari bremsehåndtagene i pink er fremstillet til at udstyre styret på sporcykler eller landevejscykler. De har en ergonomisk form, der tilpasser sig perfekt til dine hænder, så du kan nyde alle dine cykelture uden problemer. Med sit slående farvedesign giver Csepel Safari bremsehåndtag din cykel et personligt præg, som du vil skille dig ud fra alle cyklisterne i din by.

Om Csepel

Csepel-virksomheden blev grundlagt i Ungarn i 1928 af Weiss Manfréd. Csepel er den eneste virksomhed, der er ansvarlig for den samlede produktion af cykler og komponenter i landet. Efter afslutningen af ​​det kommunistiske regime blev fabrikken privatiseret og fokuseret på at producere cykler af høj kvalitet for at forbedre borgernes livskvalitet. Blandt de cykelkomponenter, som mærket fremstiller til bycykling, er styr, sadler, bremsekalibre, greb, stel, gafler, styrremme og mange flere. Alle med en bred vifte af nøje udvalgte farver, der identificerer mærket.

Tiår senere har Csepel blandt sine målsætninger at fremme ren og miljøvenlig transport, både lokalt og internationalt. De deltager i sports-, familie- og miljøarrangementer for at ændre livsstil og få et bedre helbred og fysisk kondition. De fortsætter med at producere cykler og komponenter af høj kvalitet til en rimelig og tilgængelig pris, så alle i alle aldre kan nyde at cykle.

Andre produkter i Bremsehåndtag

Kunder, der købte Csepel Safari bremsearm - lyserød købte også

Nyligt viste produkter