Cinelli Unicanitor Sadel - Hvid

256,61 kr 230,95 kr

Du redder 10% (-190,86 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Cinelli Unicanitor Sadel - Hvid

  • Den første sadel med plastik i cykelhistorien.
  • Den legendariske Unicanitor rammer ryggen med små forbedringer såsom gaffelskinner i Cromolly og en kalibreret skal i technopolymer, hvilket gør dette endnu lettere end den originale model.
  • Bredde: 140 mm.
  • Længde: 270 mm.
  • Farve: Hvid.

Beskrivelse

Unicanitor Cinelli-sadlen var den første plastiske sadel i cykelhistorien. Den legendariske Unicanitor er nu tilbage med nogle forbedringer. Skinnerne er lavet af Cromoly, og det er kalibreret med et teknologisk polymerlag for at gøre det endnu lettere end den originale model. Den er 14 cm bred og 27 cm lang, og du kan vælge mellem 4 forskellige farver: sort, hvid, rød og blå. Dens skinnesyFrempind gør det 100% kompatibelt med næsten enhver sadelpind på markedet.

Om Cinelli

Cinelli er en af ​​de mest anerkendte brancher i verden som producent af cykler og komponenter. Det blev grundlagt i 1948 af Cino Cinelli (1916-2001), en professionel landevejsracer og formand for det italienske cykelforbund.

Cinelli har base i Milano, centrum for den italienske cykelindustri

stærk >. Og dets produktion anslås til 80 procent komponenter, 20 procent cykler. Cinelli gik for nylig sammen med San Francisco for at skabe de populære 'Cinelli MASH'-rammer og komponenter, som bruges i verden med fast gear.

Evalueringer Cinelli Unicanitor Sadel - Hvid

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelsadler

Kunder, der købte Cinelli Unicanitor Sadel - Hvid købte også

Nyligt viste produkter