Cinelli Pista barer - sort

505,42 kr 446,21 kr

Du redder 12% (-440,41 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Cinelli Pista barer - sort

  • Materiale: 6061 T6 dobbeltstumpet aluminiumslegering.
  • Bule: 31,8 mm.
  • Bredde c / c: 400-420 mm.
  • Vægt: 330gr.
  • Efterbehandling: Anodiseret mat sort.
  • Dette er Cinellis nye urbane pista bar fremstillet af smedet 6061 T6 aluminium, der er specialfremstillet med dobbelt stivhed til beFrempindte tykkelser for et ekstremt højt niveau af styrke og udmattelsesmodstand.

Beskrivelse

Cinelli Pista Aluminium styret i sort farve er fremstillet af 6061 aluminium og kold smedning med fremragende modstand mod torsion < /strong> takket være T6 -varmebehandlingen. Formen på styret er designet, så sporingstilstandens sprintere kan holde hænderne nede for at nå maksimal effekt, derudover har den en lige sektion øverst for at kunne montere bremsehåndtagene i tilfælde af brug af en fixie -cykel.

Om Cinelli

Cinelli er en af ​​de mest anerkendte brancher i verden som producent af cykler og komponenter. Det blev grundlagt i 1948 af Cino Cinelli (1916-2001), en professionel landevejsracer og formand for det italienske cykelforbund.

Cinelli har base i Milano, centrum for den italienske cykelindustri

stærk >. Og dets produktion anslås til 80 procent komponenter, 20 procent cykler. Cinelli gik for nylig sammen med San Francisco for at skabe de populære 'Cinelli MASH'-rammer og komponenter, som bruges i verden med fast gear.

Andre produkter i Styr

Kunder, der købte Cinelli Pista barer - sort købte også

Nyligt viste produkter