Challenge Continental Lim 350 g - Gul

148,39 kr 126,15 kr

Du redder 15% (-165,42 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Challenge Continental Lim 350 g - Gul

  • Velegnet til aluminiumshjul
  • Vægt: 350g

Beskrivelse

Challenge Continental Lim 350 g Gul er en fantastisk dæk til cyklister, der ønsker at forbedre deres ydeevne på aluminiumshjul. Dette dæk er designet til at give dig en optimal balance mellem greb og hastighed, så du kan køre hurtigere og mere sikkert på vejen.

Med en vægt på kun 350g er dette dæk utroligt let og vil hjælpe dig med at reducere din samlede cykelvægt. Dette vil gøre det lettere for dig at accelerere og opretholde en høj hastighed på flade veje og bakker.

Challenge Continental Lim 350 g Gul er også meget holdbart og vil vare i lang tid, selvom du bruger det på ujævne veje og i forskellige vejrforhold. Dette gør det til en pålidelig og alsidig dæk, der er perfekt til cyklister i alle niveauer.

Om Challenge

Siden 1985 har Challenge produceret cykeldæk i forskellige versioner, farver, størrelser og modeller. Navnet Challenge antyder allerede, hvad disse dæk er lavet til: at hjælpe dig i alle udfordringer.

Det italienske firma lægger stor vægt på, at mange af deres dækmodeller er udviklet sammen med professionelle ryttere. Mange af de åbne tubulære dæk er fremstillet ved hjælp af de samme processer og materialer som de tubulære dæk. Kombineret med en inderslange af latex giver Open Tubular-dæk en kørekvalitet, der ligner den for et rørformet dæk: fremragende greb, ideelt til sving, rullemodstand og komfort.

Evalueringer Challenge Continental Lim 350 g - Gul

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Reparation af punkteringer

Kunder, der købte Challenge Continental Lim 350 g - Gul købte også

Nyligt viste produkter