Brooks Læring Styrbånd - Sort

520,66 kr 408,72 kr

Du redder 21% (-832,62 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Brooks Læring Styrbånd - Sort

  • I Brooks-traditionen er dette båndtape lavet af naturlæder for at gøre det til det perfekte supplement til din Brooks-sadel. Stangbåndet kommer i et sæt, der inkluderer:
  • 2 strimler af let perforeret læderbånd,
  • 2 naturlige propper af kork og træstænger,
  • 2 klæbestrimler.
  • Indvendig diameter 22,2 mm.

Beskrivelse

I Brooks-traditionen er dette båndtape lavet af naturlæder for at gøre det til det perfekte supplement til din Brooks-sadel.

Brooks har genindført et klassisk produkt, der kan tvinge mange cyklister, der er mere fortrolige med moderne alternativer, til at revurdere det materiale, de stoler på for greb og komfort. Læder, et naturligt holdbart og åndbart materiale er blevet overhalet af en overflod af menneskeskabte fibre og materialer i de senere år, men kunne være på randen af ​​et comeback blandt cykelelskere .

Andrea Meneghelli, branddirektør hos Brooks, forklarer: "Nogle gode ting ændrer sig aldrig. En af disse er beFrempindt læder, et materiale der siden tusinder af år er brugt til tøj, sko osv. På grund af dets unikke egenskaber. Nogle gange ser innovation for innovationens skyld traditionelle materialer - som stadig er i stand til at overgå nyere - efterladt når mode ændrer sig. I dag er de fleste styrbånd lavet af plast, syntetisk kork eller mikrofibre, men Brooks mener, at ved at genindføre læder kan det blive den næste store ting blandt kræsne cyklister . "

Om Brooks

Brooks cykelsadel-historien startede helt tilbage i 1865, en ung mand på kun 19 år siges at have købt 'en af ​​de nymodens velocipedes', som var udstyret med en træsadel, dette beviste ulidelig. Heldigvis lavede hans far lædersadler til heste, så den unge mand kendt som John Boultbee Brooks begyndte at arbejde i sin fars værksted med at designe og udvikle en komfortabel sadel af læder. Resten, de siger, er historie....

Brooks erfaring med sadelfremstilling går helt tilbage til begyndelsen - tilbage til perioden med solide dæk - og er uden sidestykke fra nogen anden hus i verden.

Når det er sagt, erkender de, at de ikke kan stole på deres tidligere historie alene, så de bygger stadig sadler med den samme holdning, som da de startede, 'kvalitet først' , både i materialer og fremstilling. Et vidnesbyrd om dette er, at der stadig er sadler i aktiv brug i dag, lavet for mange mange år siden.

Evalueringer Brooks Læring Styrbånd - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Brooks Læring Styrbånd - Sort købte også

Nyligt viste produkter