Brooks B17 Standard Aged Sadel - Brun

1.115,71 kr 891,82 kr

Du redder 20% (-1.665,31 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Brooks B17 Standard Aged Sadel - Brun

  • Skinner: Stål i sort farve.
  • Læder strammet over metallisk struktur.
  • Mål: Længde 242mm x Bredde 176mm x Højde 58mm.
  • Justerbar til hver sadelpind med to skinner.
  • Vægt: 470 gr.

Beskrivelse

B17 er vores flagskibsmodel, der er ideel til langturssport, trekking og ATB-brug.

Det har været på markedet i over 100 år og er med i allerede i 1898-kataloget. Modellen fås til herrer og damer: B17 (herrer) og B17 S (damer). Standardmodellerne har sorte skinner af stål, B17 Special har kobberbelagt stålmetalarbejde og B17 Titanium ... Både B17 Special og Titanium har også håndhamrede kobbernitter.

Alder. Komfort fra dag 1, form hurtigt til dine konturer, snoet for at bevare formen. : Sadlerne i vores Aged-sortiment har en mest udtalt smidighed i lædertoppen. De beskrives bedst som værende "behagelige fra dag 1" eller faktisk "straks brudt ind". Aged-serien blev skabt til cyklisten, der er ivrig efter at ride på en lædersadel, men er ikke tilbøjelig til at investere den tid, der er involveret i at 'bryde ind' en traditionel model. Blødheden af ​​det vegetabilske garvede læder i vores Aged-sortiment er garanteret af den specielle blanding af olier og voks, der masseres ind i skindet inden fremstillingen.

Om Brooks

Brooks cykelsadel-historien startede helt tilbage i 1865, en ung mand på kun 19 år siges at have købt 'en af ​​de nymodens velocipedes', som var udstyret med en træsadel, dette beviste ulidelig. Heldigvis lavede hans far lædersadler til heste, så den unge mand kendt som John Boultbee Brooks begyndte at arbejde i sin fars værksted med at designe og udvikle en komfortabel sadel af læder. Resten, de siger, er historie....

Brooks erfaring med sadelfremstilling går helt tilbage til begyndelsen - tilbage til perioden med solide dæk - og er uden sidestykke fra nogen anden hus i verden.

Når det er sagt, erkender de, at de ikke kan stole på deres tidligere historie alene, så de bygger stadig sadler med den samme holdning, som da de startede, 'kvalitet først' , både i materialer og fremstilling. Et vidnesbyrd om dette er, at der stadig er sadler i aktiv brug i dag, lavet for mange mange år siden.

Evalueringer Brooks B17 Standard Aged Sadel - Brun

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelsadler

Kunder, der købte Brooks B17 Standard Aged Sadel - Brun købte også

Nyligt viste produkter