BLB Track Fornav 32 Huller - Sort

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer BLB Track Fornav 32 Huller - Sort

  • Forseglet patronleje.
  • 32 huller.
  • O.L.D. 100 mm.
  • Design med høj flange.
  • Vægt: 270 gr.

Beskrivelse

BLB Track 32H frontnavet i sort er udstyret med forseglede lejer der giver fremragende rullekvalitet så du kan køre fuld hastighed gennem enhver hjørne af din by. Derudover sikrer det forseglede lejedesign meget god holdbarhed. BLB Track navskallen er lavet af aluminium, et stærkt og modstandsdygtigt materiale, der giver total beskyttelse til alle komponenterne, der udgør navet.

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Evalueringer BLB Track Fornav 32 Huller - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Fornav

Kunder, der købte BLB Track Fornav 32 Huller - Sort købte også

Nyligt viste produkter