BLB Notorious 03 Carbon/Alloy Tri-Spoke Baghjul - Sort

5.645,49 kr 5.363,21 kr

Du redder 5% (-2.099,62 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer BLB Notorious 03 Carbon/Alloy Tri-Spoke Baghjul - Sort

  • carbonvævning 3K.
  • 12-622 (700c).
  • Fuld carbon med legeringsbåndsbremse.
  • Fælgvægt: 915grs.
  • Maks. ryttervægt: 95 kg.
  • Maks. dækbredde: 25c.

Beskrivelse

Baseret på rytteres anmodninger om top-of-the-line carbonhjul, BLB lancerede de berygtede fælge på 90 mm og 50 mm. Så kom Trispoke-hjulet 03, lavet helt af carbon med en bremsevæg. Det er et utroligt, prangende, ultra-let hjul.

Størrelsen er 700c, hvilket betyder at den er kompatibel med alle landevejscykeldæk. Du kan montere 23 eller 25 dæk og har brug for en 80mm-ventil indre rør.

Om BLB

BLB-mærket er meget mere end et cykelmærke. Det begyndte at sælge komponenter til fixie-cykler på Brick Lane, det berømte London-marked, hvor du kunne finde en enorm mængde produkter og forskellige kulturer fra hele verden. Takket være sin eksklusivitet gik BLB videre til punktet med at skabe sin egen pro-butik.

På det tidspunkt var det meget kompliceret at finde fixie-cykler og krævede tid, kreativitet og tilgængelighed af komponenter til at fremstille dem. BLB tog sig af alt det, de tilbød individuel tilpasning til hver af deres kunder for at samle deres unikke fixie-cykler. På grund af den store efterspørgsel efter komponenter til disse cykler, besluttede de at begynde at fremstille deres egne dele under navnet BLB. Senere indarbejdede de nye mærker for at udvide rækken af ​​komponenter, de tilbød, og med dette skabte de deres særlige Big Mama-distributionskanal.

I øjeblikket bruger BLB denne distributionskanal til at tilbyde deres kunder alle deres produkter såvel som alle de mærker, de har til rådighed.

Evalueringer BLB Notorious 03 Carbon/Alloy Tri-Spoke Baghjul - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Baghjul

Kunder, der købte BLB Notorious 03 Carbon/Alloy Tri-Spoke Baghjul - Sort købte også

Nyligt viste produkter