SunRace engelsk Krankboks 107mm

96,32 kr 73,64 kr

Du redder 24% (-168,70 kr)

1 Anmeldelse
80% of 100

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer SunRace engelsk Krankboks 107mm

  • Forseglede patronlejer.
  • 68 mm skalbredde.
  • BC 1,37 "x 24T
  • Størrelse: 68x107mm.
  • Vægt: 338 gr.

Beskrivelse

Krankboks er en meget vigtig del af en cykel. Det er placeret i undersiden af ​​rammen og er en af ​​de dele, der er ansvarlige for cykelens trækkraft, da det understøtter kraften, mens du træder i pedalerne. Det er her, du forbinder krumtapene og bagefter kædehjulet og pedalerne.

Denne bund- eller BSA-krankboks hører til JIS-standarden, den er 107 millimeter lang , den har forseglede lejer med stålaksel og kopper. BSA eller engelske krankboks bruges generelt til moderne cykler. Dette er den valgte bundkonsol, hvis kranksæt på din cykel fortæller dig at kombinere den med en 107 mm krankboks. På denne måde sikrer du den perfekte kædetilpasning af din cykel.

Om SunRace

Sunrace er et mærke af cykelkomponenter. Virksomheden blev grundlagt i Taiwan i 1972 og er en af ​​de førende producenter af cykeldrev og bremsekomponenter. Det udviklede sig hurtigt på det amerikanske marked takket være udvidelsen af ​​MTB. Næsten alle hans cykler monterede kassetter og gear fra Sunrace-mærket.

Den sælger kæder, bremser, bundbeslag og gear, men skiller sig ud i sine Sunrace-kassetter, som er mærkets flagskib, meget lette, præcise og robuste. Efter mange års forskning, udvikling og investering har det opnået, at dets produkter bruges i de fleste cykler, der bevæger sig rundt i verden.

Andre produkter i Krankbokse

Kunder, der købte SunRace engelsk Krankboks 107mm købte også

Nyligt viste produkter