Santafixie Raval rammesæt - Raw 2.0

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

Vælg din størrelse, Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

Funktioner Santafixie Raval rammesæt - Raw 2.0

Designet og samlet i Barcelona Designet og samlet i Barcelona
Aluminiumsramme og gaffel Aluminiumsramme og gaffel
Komponenter af høj kvalitet Komponenter af høj kvalitet
Hurtig Hurtig

detaljer Santafixie Raval rammesæt - Raw 2.0

  • Dobbeltbukket 6061 aluminiumsramme og gaffel.
  • Integreret headset inkluderet.
  • Sadelpindeklemme inkluderet.
  • Kompatibel med 27,2 sædepost.
  • Terminaler i rustfrit stål.
  • Maksimal anbefalet dækstørrelse: 700x28C.
  • Vægt (størrelse 52): 2,5 kg.

Beskrivelse

Samme rammesæt, samme komponenter, samme funktioner men et nyt design. Vi har fornyet Raval-rammen, så den fortsat er den bedste bycykel.

Vores eget mærke af cykler og stel er en kombination af vores oplevelse, din feedback og vores vilje til at fortsætte og udforske byer. Her har du vores første model - Raval . Det er det kvarter, hvor alt startede, hvor vi længe har brainstormet, og fordi det er en afgørende del af kulturen, skatte og form i vores yndlingsby - Barcelona.

Santafixie RAVAL-modellen er meget let og vejer kun 2,5 kg . Dens ramme og gaffel er lavet af 6061 aluminium, en hård og stærk sort. Rammesættet inkluderer alt hvad du behøver for at bygge din egen cykel med fast gear: gaffel, headset og sadelpindeklemme . Nu skal du kun vælge den farve, du bedst kan lide!

Om Santafixie

Santafixie forener passion og indsats, cykler og byer. Vi er børn af en kultur i stadig forandring - storby og hektisk. Vi bevæger os som nomader blandt denne strøm, indtil vi bliver opdagelsesrejsende i den urbane verden. Vi er fans af byer – vi bevæger os på en hurtig og sikker måde, og imens observerer, finder og udforsker vi vores miljø.

Cykler er de amuletter, der altid er ved vores side – de er vores kompasser, vores heste, vores ledsagere. De er det ideelle køretøj for dem, der tror på fremtiden, på byer og menneskers magt.

Denne kombination – cykler og byer – var det, der først inspirerede Santafixie.com . Vi har solgt forskellige modeller og en masse tilbehør over 6 år nu, hvilket har givet os mulighed for at mødes, snakke og dele vores erfaringer med by- og cykelentusiaster. Nutidige opdagelsesrejsende fra over 30 lande, der fik os til at indse, at det er tid til at blive ved med at vokse og gøre vores til at bygge vores ideal i morgen – flere cykler inde i byer for at skabe en bedre verden.

Evalueringer Santafixie Raval rammesæt - Raw 2.0

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Rammer

Kunder, der købte Santafixie Raval rammesæt - Raw 2.0 købte også

Nyligt viste produkter