• Stock Clearance

Santafixie Gobik Stark Jersey

557,78 kr 409,02 kr

Du redder 27% (-1.106,49 kr)

1 Anmeldelse
100% of 100

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Santafixie Gobik Stark Jersey

  • Eksklusivt design
  • GRS: Gobik-retentionssystem
  • 3 baglommer
  • Anvendelsesområde: 22ºC til 30ºC
  • Regular fit
  • Reflekterende elementer
  • Fås i størrelserne S, M, L og XL

BEVARINGSTIPS

Vask ikke tøj ved temperaturer over 30 grader. Brug milde rengøringsmidler, brug ikke blegemiddel og undgå tørretumblere. Lad tøjet tørre naturligt og undgå direkte sollys og varme. Må ikke stryges. Efterlad ikke dine produkter i plastikposer eller på fugtige steder, da dette kan få stoffet til at forringes.

Beskrivelse

Selvom vores territorium er byen, ved vi også, hvordan man nyder at cykle på vejen eller i bjergene. I cykler, vi stoler på, du ved. Derfor er vi særligt glade for at præsentere denne Santafixie Gobik-trøje. Under den dokumenterede kvalitet af Gobik er det en topkvalitetstrøje. Lavet med et meget let og åndbart stof. Den har en syet manchet og 3 baglommer med patenteret GRS-teknologi, et innovativt tilbageholdelsessystem, der tager sig af dine ejendele under alle omstændigheder.

Med hensyn til designet, hvis du kender vores cykler, vil du være bekendt med udseendet af denne trøje. Vi ønskede en elegant jersey, med enkle linjer og med vores SNTFX-logo som et nøgleelement på ærmerne og en af ​​lommerne. Vi har også strategisk placeret vores motto "Inbikeswetrust", og besluttede at placere det på ryggen, under nakken, så enhver anden cyklist kan se det og genkende dig som en rigtig julemand.

Du kan fuldføre looket med Limited - K7 3.0-shortsene, vindjakken og Santafixie Gobik-strømperne.

Om Santafixie

Santafixie forener passion og indsats, cykler og byer. Vi er børn af en kultur i stadig forandring - storby og hektisk. Vi bevæger os som nomader blandt denne strøm, indtil vi bliver opdagelsesrejsende i den urbane verden. Vi er fans af byer – vi bevæger os på en hurtig og sikker måde, og imens observerer, finder og udforsker vi vores miljø.

Cykler er de amuletter, der altid er ved vores side – de er vores kompasser, vores heste, vores ledsagere. De er det ideelle køretøj for dem, der tror på fremtiden, på byer og menneskers magt.

Denne kombination – cykler og byer – var det, der først inspirerede Santafixie.com . Vi har solgt forskellige modeller og en masse tilbehør over 6 år nu, hvilket har givet os mulighed for at mødes, snakke og dele vores erfaringer med by- og cykelentusiaster. Nutidige opdagelsesrejsende fra over 30 lande, der fik os til at indse, at det er tid til at blive ved med at vokse og gøre vores til at bygge vores ideal i morgen – flere cykler inde i byer for at skabe en bedre verden.

Andre produkter i Cykeltrøjer & Cykelbukser

Kunder, der købte Santafixie Gobik Stark Jersey købte også

Nyligt viste produkter