Santa Fixie 30mm Fixie Baghjul - Hvid/Hvid

594,67 kr
1 Anmeldelse
100% of 100

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Santa Fixie 30mm Fixie Baghjul - Hvid/Hvid

  • Santafixie aluminiumsfælge.
  • 30 mm profilkant.
  • Nav med tætnede lejer. Flip-Flop-nav (frihjul og fast gear).
  • Størrelse: 13C-622 (700C).
  • 32 Rustfri eger i hvid.
  • Kompatibel med forbremser.
  • Tandhjul er ikke inkluderet.
  • Med bremseflade
  • Kompatible dæk: 700C x 23-28

Beskrivelse

Dette Santafixie-mærke Hjul samles manuelt i vores faciliteter. 30 mm fælge er de samme, som vi kører på vores Santafixie Raval cykler. Vi har testet disse hjul, og resultaterne har været fremragende. De er hjul af høj kvalitet, men til en økonomisk pris.

Vi samler dem sammen med vores mærkeforseglede leje-nav og med eger, der er fremstillet i Europa af Mach1-fabrikken.

Den er på 700c og ​​er kompatibel med alle hjulene på landevejscykler. De anbefalede dæk er fra størrelse 700cx23 til størrelse 700cx28. Du får brug for et 48mm indre rør . Og du skal montere et fælgtape mellem kant og inderrør for at forhindre og reducere punkteringer..

Om Santafixie

Santafixie forener passion og indsats, cykler og byer. Vi er børn af en kultur i stadig forandring - storby og hektisk. Vi bevæger os som nomader blandt denne strøm, indtil vi bliver opdagelsesrejsende i den urbane verden. Vi er fans af byer – vi bevæger os på en hurtig og sikker måde, og imens observerer, finder og udforsker vi vores miljø.

Cykler er de amuletter, der altid er ved vores side – de er vores kompasser, vores heste, vores ledsagere. De er det ideelle køretøj for dem, der tror på fremtiden, på byer og menneskers magt.

Denne kombination – cykler og byer – var det, der først inspirerede Santafixie.com . Vi har solgt forskellige modeller og en masse tilbehør over 6 år nu, hvilket har givet os mulighed for at mødes, snakke og dele vores erfaringer med by- og cykelentusiaster. Nutidige opdagelsesrejsende fra over 30 lande, der fik os til at indse, at det er tid til at blive ved med at vokse og gøre vores til at bygge vores ideal i morgen – flere cykler inde i byer for at skabe en bedre verden.

Evalueringer Santa Fixie 30mm Fixie Baghjul - Hvid/Hvid

5/5

100%

1 evalueringer

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0

Kunder, der købte Santa Fixie 30mm Fixie Baghjul - Hvid/Hvid købte også

Nyligt viste produkter