Nutcase Air America Ringeklokke

96,32 kr 72,22 kr

Du redder 25% (-179,26 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Nutcase Air America Ringeklokke

  • Klokke til enhver brug.
  • Fastgøres til styret.

Beskrivelse

Nutcase Air America Ringeklokke er en fantastisk tilføjelse til enhver cykel. Denne klokke er designet til at give en høj og klar lyd, så du kan advare andre cyklister og fodgængere om din tilstedeværelse. Med dens lette og kompakte design kan den nemt fastgøres til dit cykelstyr, så du altid har den lige ved hånden.

Denne klokke er perfekt til alle typer cyklister, uanset om du er en erfaren rytter eller en nybegynder. Den er nem at bruge og kræver ingen særlig vedligeholdelse. Du kan være sikker på, at denne klokke vil holde i lang tid og give dig pålidelig ydeevne hver gang du bruger den.

Så hvis du vil have en pålidelig og effektiv klokke til din cykel, så er Nutcase Air America Ringeklokke det perfekte valg. Køb den i dag og oplev den høje kvalitet og pålidelighed, som Nutcase er kendt for.

Om Nutcase

I begyndelsen af ​​2000 indså Michael Morrow, en tidligere kreativ direktør for Nike, at der var et hul på markedet for hjelme til cyklister, skatere og skateboardere. Han troede, han kunne lave hjelme med originale og fedeste designs, fordi ingen tilbød denne slags produkter.

I 2002 gik han til sit 'laboratorium' og designede en grafisk version af en melon på en multifunktionscykel hjelm. Mærket Nutcase kom på det amerikanske marked i januar 2006 med lanceringen af ​​adskillige hjelme, der blev bestsellere over hele verden, herunder 8-Ball, Swirl, Bright Star, Fly Boy, Checkerboard, Daisy Stripe, Blackdana og Dots.

Nutcase har i alt produceret over 100 originale og unikke designs til cykel-, sne-, skate- og skatehjelme. De udviklede også tøj og tilbehør som cykelklokker.

Evalueringer Nutcase Air America Ringeklokke

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Ringeklokker

Kunder, der købte Nutcase Air America Ringeklokke købte også

Nyligt viste produkter