Michelin Lithion 2 Foldedæk 700x23c Rød

183,72 kr 163,56 kr

Du redder 11% (-149,95 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Michelin Lithion 2 Foldedæk 700x23c Rød

  • Michelin Lithion 2 har ydeevne og holdbarhed.
  • Overlappet 60 tpi ESC ekstra smidig beklædning forstærket med punkteringsbestandigt kronlag for en behagelig tur med punkteringsmodstand.
  • Sildebensmønster, silica-forbindelse.
  • Tofarvet silica-baseret slidbane med glat center og chevron skuldergummi.
  • Vægt: 230gr.
  • Foranstaltninger: 23-622 (700 * 23c).

Beskrivelse

Michelin Lithion2 -dækket i rødt har en slående farve, som du vil skille dig ud overalt, hvor du går. Det er et dæk, der klæber perfekt til jorden og giver dig et fremragende greb, så du kan cirkulere med total sikkerhed og komfort, derudover , den er fremstillet med et meget punkteringsbestandigt kabinet. Den centrale del af dækoverfladen har et sildebensmønster lavet af silicium, så grebet med asfalten er endnu større.

Om Michelin

I 1889 drev to brødre, Édouard Michelin og André Michelin, en gummifabrik i Clermont-Ferrand, Frankrig. En dag dukkede en cyklist, hvis pneumatiske fælg skulle repareres, op på fabrikken. De reparerede hans cykel, men han fejlede igen efter et par meter. Trods tilbageslaget var Édouard begejstret for den pneumatiske fælg, og han og hans bror arbejdede på at skabe deres eget cykeldæk. I 1891 tog Michelin sit første patent på et aftageligt cykeldæk.

Mærket Michelin, af fransk oprindelse, udvikler, producerer og markedsfører i øjeblikket dæk til alle typer køretøjer, lige fra fly til biler, tohjulede biler, civilingeniør, undergrundsbaner, landbrug og lastbiler. Vi fokuserer naturligvis på alle de dæk og dæk til by- og landevejscykler, som mærket har til rådighed.

Andre produkter i Dæk

Kunder, der købte Michelin Lithion 2 Foldedæk 700x23c Rød købte også

Nyligt viste produkter