Miche Primato Bremsekaliper - Sort

319,46 kr 1.933,60 kr
1 Anmeldelse
100% of 100

Vælg din størrelse, Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Miche Primato Bremsekaliper - Sort

 • Særlige varmebehandlede drejninger i stål.
 • Design med dobbelt drejning.
 • Rustfri seelskrue og møtrikker.
 • Krop af aluminium.
 • Bremseklodser med justerbar vinkel.

Beskrivelse

Miche Primato Bremsekaliper er en sort bremsekaliper, der er designet til at give dig den bedste bremseydelse på din cykel. Den er lavet med særlige varmebehandlede drejninger i stål, der sikrer en høj holdbarhed og lang levetid. Derudover har den et design med dobbelt drejning, der giver en jævn og præcis bremseydelse.

Bremsekaliperen er også udstyret med rustfri seelskrue og møtrikker, der sikrer en god korrosionsbestandighed og lang levetid. Kroppen er lavet af aluminium, der gør den let og stærk samtidig. Bremseklodserne har en justerbar vinkel, så du kan tilpasse dem til din cykel og dine behov.

Med Miche Primato Bremsekaliper får du en pålidelig og holdbar bremsekaliper, der vil give dig den bedste bremseydelse på din cykel. Den er perfekt til dig, der ønsker at opgradere din cykels bremser eller bare vil have det bedste af det bedste.

Om Miche

Miche blev født i 1919. 90 års erfaring, et væld af viden og ekspertise, der gør Miche til en af ​​de førende globale producenter af specialkomponenter til cykler . Deres specielle cykelkomponenter (vej, bane og bjerge) er designet og produceret udelukkende i Italien.

For at bygge sine produkter anvender Miche de mest innovative teknologier, produktionsprocesser og de fineste materialer: kulstof, lette legeringer og kompositmaterialer. For at validere funktionaliteten udføres der konstante tests i virksomheden og direkte på vejen.

Passionen for cykling er blevet videregivet fra generation til generation og vises i hver af processerne. Teknikerne arbejder med stor professionalisme og giver hver del af processen den kærlighed og omsorg, den fortjener. For at kontrollere komponenternes ydeevne og styrke udføres test i virksomheden, laboratorieanalyser og delene udsættes for konstant test både på fabrikken og på vejen.

Evalueringer Miche Primato Bremsekaliper - Sort

5/5

100%

1 evalueringer

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. olivier.vernhes

  100%
  Oversat fra fransk - Vis originaltekst Vis oversættelse

  monteres meget godt og nemt foran på Raval

Kunder, der købte Miche Primato Bremsekaliper - Sort købte også

Nyligt viste produkter